Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 Comprimate Filmate

Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 Comprimate Filmate

Ne pare rau dar acest produs nu face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 Comprimate Filmate

Prospect

Indicatii


Belusha 0.02 mg/3 mg Comprimate Filmate este un contraceptiv oral şi este utilizat pentru prevenirea sarcinii.
Fiecare dintre cele 24 de comprimate albe conţine o cantitate mică din doi hormoni feminini diferiţi, şi anume etinilestradiol şi drospirenonă. Cele 4 comprimate verzi nu conţin substanţe active şi mai sunt numite şi comprimate placebo. Comprimatele contraceptive care conţin doi hormoni sunt denumite “comprimate contraceptive combinate”.
Observaţii generale:
Înainte de a începe să luaţi Belusha, medicul dumneavoastră vă va pune câteva întrebări despre istoricul dumneavoastră în ceea ce priveşte starea de sănătate personală şi a rudelor apropiate. De asemenea, medicul vă va măsura tensiunea arterială şi în funcţie de situaţia dumneavoastră este posibil să vă facă şi alte teste.
În acest prospect sunt descrise mai multe situaţii în care trebuie să întrerupeţi administrarea Belusha sau în care eficacitatea Belusha poate fi redusă. În astfel de situaţii, fie nu trebuie să aveţi niciun contact sexual, fie trebuie să utilizaţi în plus măsuri contraceptive nehormonale, de exemplu să utilizaţi prezervativul sau o altă metodă contraceptivă de barieră. Nu folosiţi metoda calendarului sau a temperaturii bazale. Aceste metode pot fi nesigure, deoarece Belusha influenţează modificările fiziologice lunare ale temperaturii bazale şi ale mucusului cervical. Belusha, similar altor contraceptive hormonale nu asigură protecţie împotriva infecţiei cu HIV (SIDA) sau a altor boli cu transmitere sexuală. În timp ce utilizaţi acest medicament trebuie să mergeţi regulat la medicul dumneavoastră, cel puţin de două ori pe an. Dacă prezentaţi orice simptome neobişnuite, cum ar fi dureri fără o cauză aparentă în piept, abdomen sau picioare, trebuie să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră.
Contraindicatii:
- dacă sunteţi alergică la etinilestradiol sau drospirenonă sau la oricare dintre celelalte componente ale Belusha. Acest fapt poate produce mâncărimi, erupţii cutanate tranzitorii sau tumefacţii.
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) un cheag de sânge (tromboză) la nivelul vaselor de sânge ale membrului inferior, plămânului (embolie) sau altor organe.
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) un infarct miocardic acut sau un accident vascular cerebral
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) o afecţiune care poate reprezenta primul semn al unui infarct miocardic acut (cum ar fi angina pectorală care provoacă durere severă în piept) sau al unui accident vascular cerebral (cum ar fi accidentul ischemic tranzitor fără sechele)
- dacă aveţi o boală care poate creşte riscul de apariţie a unui cheag la nivelul arterelor. Aceasta se aplică următoarelor afecţiuni: diabet zaharat cu afectare vasculară, tensiune arterială foarte mare sau valori foarte mari ale grăsimilor în sânge (colesterol sau trigliceride)
- dacă aveţi o tulburare de coagulare a sângelui (de exemplu, deficit de proteină C)
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) o anumită formă de migrenă (aşa numitele simptome neurologice focale)
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) o inflamaţie la nivelul pancreasului (pancreatită)
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) o boală hepatică şi ficatul dumneavoastră încă nu funcţionează normal
- dacă rinichii dumneavoastră nu funcţionează normal (insuficienţă renală)
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) o tumoră la nivelul ficatului
- dacă aveţi (sau aţi avut vreodată) sau dacă se suspectează că aveţi cancer de sân sau cancer al organelor genitale
- dacă prezentaţi o sângerare vaginală inexplicabilă, etc.
Utilizare: luaţi întotdeauna Belusha exact aşa cum v-a recomandat medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigură. Fiecare blister conţine 24 comprimate active, de culoare albă şi 4 comprimate placebo, de culoare verde. Cele două tipuri de comprimate de Belusha, de culori diferite, sunt aranjate în ordine. Un blister conţine 28 de comprimate. Luaţi câte un comprimat de Belusha in fiecare zi, dacă este necesar cu puţină apă. Puteţi lua comprimatele cu sau fără alimente, dar trebuie să le luaţi la aproximativ aceeaşi oră, în fiecare zi. Nu confundaţi comprimatele: în primele 24 de zile luaţi câte un comprimat de culoare albă şi apoi, în ultimele 4 zile un comprimat de culoare verde . După aceasta, trebuie să începeţi imediat un nou blister (24 comprimate de culoare albă şi apoi 4 comprimate de culoare verde). În consecinţă, nu există pauză între blistere. Datorită compoziţiei diferite a comprimatelor, este necesar să începeţi cu primul comprimat din partea superioară stângă şi să luaţi comprimatele în fiecare zi. Pentru a respecta ordinea corectă, urmaţi direcţia săgeţilor de pe blister.
Recomandari: A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A nu se păstra la temperaturi peste 25°C. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină. Nu utilizaţi Belusha după data de expirare înscrisă pe blister şi pe cutie. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Compozitie: Substanţele active sunt etinilestradiol 0,02 mg şi drospirenonă 3 mg pentru fiecare comprimat activ, alb.
Celelalte componente sunt:
- Comprimate filmate active albe:
Nucleu: lactoză monohidrat, amidon de porumb, amidon de porumb pregelatinizat, copolimer macrogol alcool polivinilic, stearat de magneziu.
Film: alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), talc, macrogol 3350, lecitină (din soia).
- Comprimate filmate placebo verzi:
Nucleu: celuloză microcristalină, lactoză anhidră, amidon de porumb pregelatinizat, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru
Film: alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, talc, indigo carmin lac de aluminiu (E132), galben de chinolină (E104), oxid negru de fer (E172), galben amurg FCF (E110).
Modalitatea de prezentare: Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 comprimate filmate.Observatii


Acest medicament se elibereaza in farmacie pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 Comprimate Filmate produs de Gedeon, Ungaria se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 Comprimate Filmate produs de Gedeon, Ungaria are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Belusha 0.02 mg/3 mg x 28 Comprimate Filmate.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !