Actovegin 200 mg/5 ml, 5 fiole, Takeda

Actovegin 200 mg/5 ml, 5 fiole, Takeda

125.00 lei
  • Primesti 2 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Actovegin 200 mg/5 ml, 5 fiole, Takeda

Descrierea produsului

Compozitie:
5 ml solutie injectabila contin hemoderivat deproteinizat din sange de vitel (exprimat in substanta uscata) 200 mg sub forma de solutie concentrata 1113 mg si excipienti: apa pentru preparate injectabile, acid clorhidric.

Indicatii terapeutice:
- profilaxia si tratamentul tulburarilor circulatorii si trofice cerebrale (AVC ischemice, tratamentul traumatismelor craiocerebrale).
- profilaxia si tratamentul afectiunilor vasculare periferice (arteriale sau venoase) si a sechelelor acestora (angiopatii arteriale si ulcer varicos). Tratamentul grefelor cutanate.
- tratamentul arsurilor, eroziunilor cutanate si leziunilor produse prin contact cu lichide fierbinti.
- tratamentul plagilor la pacienti cu deficit de recuperare: ulcere torpide cutanate sau mucoase si escare de decubit.
- profilaxia si tratamentul leziunilor cutaneo-mucoase induse de radioterapie.

Contraindicatii:
- hipersensibilitate la hemoderivat deproteinizat din sange de vitel sau la oricare dintre excipientii produsului.

Precautii:
Pentru administrarea intramusculara se injecteaza lent maximum 5 ml solutie injectabila Actovegin, deoarece solutia este hipertona. Datorita posibilitatii aparitiei unei reactii anafilactice, se recomanda testarea sensibilitatii la Actovegin.
Pentru adminstrarea in perfuzie, solutia injectabila Actovegin va fi adaugata fie intr-o solutie izotona de NaCl, fie intr-o solutie de glucoza 5%.
Solutia injectabila Actovegin este usor galbuie. Intensitatea culorii poate varia de la un lot la altul, ca rezultat al materiei prime utilizate, totusi, culoarea solutiei injectabile nu afecteaza eficacitatea si tolerabilitatea.

Interactiuni:
Solutia injectabila Actovegin nu se adminstreaza in amestec cu alte medicamente, cu exceptia solutiei izotone de NaCl sau a solutiei de glucoza 5%.

Atentionari speciale:
Sarcina si alaptarea
Utilizarea Actovegin la om nu a evidentiat efecte negative asupra mamei sau copilului. Totusi, avantajele terapeutice ale Actovegin trebuie apreciate avand in vedere eventuale riscuri pentru copil.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Actovegin nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Actovegin - solutie injectabila se administreaza intravenos, intramuscular sau intraarterial si se adauga in solutiile perfuzabile (vezi Precautii).

Indicatii generale de administrare:
Tratamentul cu Actovegin se ajusteaza in functie de severitatea tabloului clinic. Tratamentul se initiaza cu 10-20 ml solutie injectabila Actovegin (400-800 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) pe zi, administrat intravenos, intraarterial sau in perfuzie. In terapia de intretinere se administreaza 5 ml solutie injectabila Actovegin (200 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel), intravenos zilnic sau intramuscular lent de mai multe ori pe saptamana.
Pentru administrarea in perfuzie, se adauga 10-50 ml solutie injectabila Actovegin (400-¬2000 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) in 200-300 ml solutie de baza (solutie izotona de NaCl sau solutie de glucoza 5%). Ritmul de administrare este de aproximativ 2 ml pe minut.

Posologie in functie de indicatie:
Tulburari circulatorii si trofice cerebrale: doza initiala recomandata este de 10 ml solutie injectabila Actovegin (400 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) pe zi, administrata intravenos timp de doua saptamani, apoi se continua cu 5-10 ml solutie injectabila Actovegin (200-400 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) administrat intravenos de mai multe ori pe saptamana, timp de 4 saptamani.
Accidente vasculare cerebrale ischemice: doza recomandata este de 20-50 ml solutie injectabila Actovegin (800-2000 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel), administrata in perfuzie in 200-300 ml solutie baza, zilnic sau de mai multe ori pe saptamana, timp de doua- trei saptamani.
Arteriopatii: doza recomandata este de 20-50 ml solutie injectabila Actovegin (800-2000 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel), administrata in perfuzie, intraarterial sau intravenos, zilnic sau de mai multe ori pe saptamana, timp de patru saptamani.
Tratamentul ulcerului varicos sau al altor tipuri de ulcere: doza recomandata este de 10 ml solutie injectabila Actovegin (400 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel), administrata intravenos sau 5 ml solutie injectabila Actovegin (200 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) administrata intramuscular, zilnic sau de mai multe ori pe saptamana, in functie de evolutia procesului de vindecare, eventual asociat cu tratament topic cu Actovegin.
Profilaxia si tratamentul leziunilor cutaneo-mucoase induse de iradiere: doza recomandata este de 5 ml solutie injectabila Actovegin (200 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) administrata intravenos, zilnic in perioada iradierilor.
Tratamentul cistitei radiogene: doza recomandata este de 10 ml solutie injectabila Actovegin (400 mg hemoderivat deproteinizat din sange de vitel) administrata zilnic, transuretral, in asociere cu antibioterapie.

Instructiuni de folosire:
Pozitionati fiola cu punctul colorat in sus.
Lasati solutia sa se scurga in partea inferioara prin lovire usoara si agitare.
Pozitionati fiola cu punctul colorat in sus. Rupeti gatul fiolei.

Reactii adverse:
Rar, pacientii atopici pot dezvolta reactii alergice (de exemplu urticarie, inrosirea fetei, febra medicamentoasa, soc).

Prezentare:
5 fiole


Livrarea Actovegin 200 mg/5 ml, 5 fiole, Takeda produs de Nycomed,Norvegia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Actovegin 200 mg/5 ml, 5 fiole, Takeda produs de Nycomed,Norvegia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Actovegin 200 mg/5 ml, 5 fiole, Takeda.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie