Zovirax Duo Crema 50 mg/10mg/g, 2 g

Zovirax Duo Crema 50 mg/10mg/g, 2 g

32,50 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Zovirax Duo Crema 50 mg/10mg/g, 2 g

Descrierea produsului

Crema care care ajuta la combaterea virusului ce cauzeaza herpesul. Hidrocortizonul este un corticosteroid cu potenta redusa, care reduce inflamatia asociata cu herpesul.

Indicatii

Zovirax Duo conţine două substanţe active: aciclovir şi hidrocortizon. Aciclovir este o substanță activă cu efect antiviral, care ajută la combaterea virusului ce cauzează herpesul.

Hidrocortizonul este un corticosteroid cu potenţă redusă, care reduce inflamaţia asociată cu herpesul.

Zovirax Duo cremă este utilizat pentru tratamentul semnelor şi simptomelor incipiente de herpes (de exemplu furnicături, mâncărime sau roşeaţă) la nivelul buzelor şi pielii din vecinătatea buzelor, pentru a reduce probabilitatea de evoluţie a herpesului spre formarea de vezicule la adulţi şi adolescenţi (12 ani şi peste). Chiar dacă herpesul evoluează până la formarea veziculelor, Zovirax Duo va scurta procesul de vindecare cu aproximativ 12-24 de ore, faţă de o cremă care nu conţine aceste două substanţe active.

Mod de utilizare

Acest medicament este destinat doar pentru administrare externă. Nu depăşiţi dozele recomandate.

Adulţi şi copii cu vârsta de 12 ani şi peste Aplicaţi crema de cinci ori pe zi, timp de 5 zile (adică la interval de aproximativ 3-4 ore, în timpul zilei).

Se recomandă începerea tratamentului cât mai repede posibil, preferabil de la apariţia primelor semne sau simptome ale bolii (de exemplu furnicături, roşeaţă sau mâncărime).

A nu se utiliza pe o perioadă mai mare de 5 zile. Trebuie să vă adresaţi unui medic dacă simptomele dumneavoastră persistă 5 zile după ce aţi încetat tratamentul.

Mod de administrare

Spălaţi-vă pe mâini înainte şi după aplicarea cremei, pentru a evita agravarea herpesului sau transmiterea infecţiei la o altă persoană. Dacă apar ulceraţii, nu atingeţi zona afectată mai mult decât este necesar, pentru a nu răspândi infecţia la alte regiuni ale corpului sau la nivelul ochilor.
Livrarea Zovirax Duo Crema 50 mg/10mg/g, 2 g produs de GSK Anglia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Zovirax Duo Crema 50 mg/10mg/g, 2 g produs de GSK Anglia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Zovirax Duo Crema 50 mg/10mg/g, 2 g.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Acevirex 50 mg/5 g Acevirex 50 mg/5 g

25,00 lei

Virumed Cold Sore SPF 30 x15 ml Virumed Cold Sore SPF 30 x15 ml

69,80 lei 77,00 lei

Herp Apaisyl Herp Apaisyl

32,40 lei 36,00 lei

Urgo Anti Herpes Urgo Anti Herpes

65,38 lei 69,38 lei

Zoviprotect Zoviprotect

44,04 lei 48,99 lei