Zmax Suspensie Orala

Zmax Suspensie Orala

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Pfizer
69.06 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Zmax Suspensie Orala

Prospect

Mod de Prezentare


Flacon cu granule cu eliberare prelungita.
Zmax este disponibil sub formă de pulbere pentru suspensie orală şi se constituie cu 60 ml de apă.

Indicatii


Zmax azitromicina cu eliberare prelungită un tratament antibiotic cu administrare într-o singură doză, o singură dată.

Noutatea oferită de acest antibiotic constă în formularea inovatoare sub formă de microsfere cu eliberare prelungită care oferă avantajul unei administrări unice. Astfel problemele tipice asociate tratamentului antibiotic ca: nerespectarea duratei tratamentului, subdozarea sau uitarea unor doze sunt evitate. ZmaxTM asigură o complianţă de 100% la tratament, crescând astfel rata succesului clinic şi reducând rata apariţiei rezistenţei bacteriene.
Eficienţa clinică a produsului este similară tratamentelor de durată mai îndelungată cu un profil de tolerabilitate favorabil.

Zmax este indicat în tratamentul infecţiilor uşoare pâna la moderate ale aparatului respirator (ITR) determinate de tulpini bacteriene sensibile - exacerbările acute ale bronşitei cronice, sinuzite acute, pneumonii dobândite în comunitate sau faringite / amigdalite la adulţi şi adolescenţi.


Mod de Administrare


Zmax este disponibil sub formă de pulbere pentru suspensie orală şi se constituie cu 60 ml de apă. Suspensia astfel constituită trebuie administrată într-un interval de maxim 12 ore, cu cel putin o ora înainte de masa sau la interval de 2 ore după masă.

Administrat într-o singură doză, acţionează în timp pentru eradicarea infecţiei, astfel încât starea pacientului se îmbunătăţeste în câteva zile.

Compozitie


azitromicina cu eliberare prelungită 2 grame.

Observatii


Acest medicament se elibereaza in farmacie pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Zmax Suspensie Orala produs de Pfizer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Zmax Suspensie Orala produs de Pfizer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Zmax Suspensie Orala.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !