Zinkit Comprimate Efervescente

Zinkit Comprimate Efervescente

33,80 lei 37,50 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Zinkit Comprimate Efervescente

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


1 tableta efervescenta contine : 44 mg sulfat de zinc 7 H2O(echivalentul a 10 mg; 0,15 mmol sau 0,30 mval zinc)

Flacon cu 20 comprimate efervescente.

Indicatii


Este recomandat pentru suplimentarea cu zinc, care nu poate fi corectata prin aport alimentar.

Zincul este un oligoelement important, care trebuie suplimentat (prin aport exogen) pentru ca nu poate fi sintetizat in organism. El intra în compozitia multor enzime participand la numeroase etape importante ale metabolismului. Datorita faptului ca efectele sale sunt complexe si variate, deficitul de zinc se manifesta într-o multime de forme. Un deficit de zinc poate induce cresterea susceptibilitatii la infectii, deoarece zincul are un rol important în functionarea sistemului imun. Alte manifestari ale unui deficit de zinc pot fi reprezentate detulburari de crestere, scaderea acuitatii vizuale nocturne, scaderea capacitatii de efort, caderea parului si tulburari de concentrare. Deficitul de zinc poate fi cauzat de un aport insuficient sau de o alimentatie incorecta, un exemplu în acest sens fiind dietele din curele de slabire nerationale. Manifestarile unui deficit de zinc pot fi produse printr-o afectare a absorbtiei (ex. în bolile intestinale), sau printr-o crestere a excretiei acestuia (ex. alcoolism, purgative, sau alte medicamente). Anumite categorii de persoane cum sunt gravidele, mamele care alapteaza, adolescentii, sportivii si vegetarienii convinsi, prezinta un necesar crescut de zinc, un aport necorespunzator determinand instalarea unei stari carentiale.

Contraindicatii


Este contraindicat in cazul existentei unor reactii intreanticorpii si antigenele proprii ale organismului (asa numitele procese autoimune, in special encefalitele autoimune),insuficienta renala acuta, leziuni severe ale parenchimului renal .

Reactii Adverse


In cazul respectarii dozelor recomandate nu este posibila instalarea unor efecte secundare. Supradozarea poate produce gust metalic, cefalee, oboseala, greturi si varsaturi.

Mod de Administrare


In cazul in care nu exista alte recomandari, pentru suplimentarea cu zinc se va administra de 1-2 x zilnic cate o tableta efervescenta.Livrarea Zinkit Comprimate Efervescente produs de Worwag, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Zinkit Comprimate Efervescente produs de Worwag, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Zinkit Comprimate Efervescente.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !