Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps

Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps

72,80 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps

Descrierea produsului


Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps 
Vitamina C este cel mai important antioxidant, atat pentru copii cat si pentru adulti, ce contribuie la stoparea proceselor degenerative din organism.
Faciliteaza absorbtia fierului.
Vitamina C joaca un rol important in echilibrarea sistemului imunitar, asigurand rezistenta organismului impotriva infectiilor. Deficitul de vitamina C poate produce multe dezechilibre in organism, ca anemii, caderi ale dintilor, sangerari sub piele, etc.

Vitamina C este un nutrient esenţial vieţii, solubil în apă, implicat în producţia de glucocorticosteroizi şi de anumiţi neurotransmiţători (substanţe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic şi al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi şi a nitrozaminelor, în reacţii imunologice, care facilitează absorbţia fierului la nivelul tubului digestiv.

Deficienţa de vitamina C reduce rezistenţa la infectii, provoacă stări de oboseală, gingivită şi hemoragii.

Mod de administrare a tabletelor Vitamina C cu macese: 1 tb/zi.

90 cps
Livrarea Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps produs de Adams Vision se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps produs de Adams Vision are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Vitamina C 1500 mg Macese x 90 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !