Uroval Manosa

Uroval Manosa

59,90 lei 66,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Uroval Manosa

Descrierea produsului


UROVAL® manosa este un complex original de substanţe naturale: monozaharida D-manoza şi extractul de Vaccinium macrocarpon (Afin american), care foloseşte la protejarea tractului urinar împotriva bacteriilor nedorite şi îmbunătăţeşte activitatea vezicii urinare. Comprimatele Uroval manosa sunt acoperite cu un film special care ajută la o înghiţire mai uşoară şi la absorbţia eficientă a ingredientelor active. În comprimate sunt utilizate substanţele active concentrate de cea mai ridicată calitate farmaceutică.
Suprafaţa bacteriei care produce inflamaţia (de obicei Escherichia coli) este acoperită de un strat de glicoprotein-lectină, care ajută bacteria să adere pe peretele interior al vezicii urinare împiedicându-se astfel eliminarea acesteia. D-manoza se leagă efectiv de stratul de lectină al acestor bacterii ostile şi împiedică aderarea lor la peretele vezicii urinare. Apoi bacteria este eliminată din organism prin urină. Astfel, efectul D-manozei nu constă în distrugerea tuturor bacteriilor, inclusive a celor benefice pentru organism (precum în cazul antibioticelor), ci doar eliminarea bacteriilor patogene prin urină. 1)
S-a dovedit că până la 90% din cazurile de infecţii ale vezicii urinare pot fi combătute de administrarea de D-manoza. Uzual, efectul administrării apare deja în 24 ore!
Extractul concentrat de Vaccinium macrocarpon (Afin american) prezintă proprietăţi antiinflamatoare şi conţine substanţe naturale care influenţează pozitiv activitatea vezicii urinare.

Cui este destinat UROVAL manosa?

UROVAL manosa este un produs adecvat pentru toate persoanele care suferă de tulburări în forme acute sau cronice date de infecţii ale vezicii urinare şi aparatului urinar. Deci este adecvat nu numai pentru probleme incipiente şi care se manifestă aleatoriu, dar şi în cazul problemelor grave şi inflamaţiilor care se repetă frecvent.
După consultarea cu medicul dumneavoastră, Uroval manosa poate fi administrat ca supliment alimentar pe lângă tratamentul cu antibiotice al infecţiilor aparatului urinar. UROVAL manosa este recomandat de asemenea în perioade cu un risc crescut de inflamaţii urologice.
UROVAL manosa este adecvat nu numai pentru femei care sunt susceptibile la inflamaţii ale vezicii urinare, ci şi pentru bărbaţii în vârstă care pot suferi frecvent de infecţii ale aparatului urinar asociate cu probleme agravate de mărirea prostatei.
Riscul apariţiei de infecţii urinare este de asemenea mai ridicat în cazul femeilor însărcinate sau în menopauză.

Cum se administrează corect UROVAL® manosa?

Doza recomandată este: 1 - 2 comprimate de două ori pe zi cu 20 minute înaintea meselor, cu o cantitate adecvată de lichide. Doza de 2 comprimate de două ori pe zi se recomandă în timpul tulburărilor acute, această doză se poate reduce la 1 comprimat de două ori pe zi după depăşirea stării acute.
In cazurile cronice UROVAL® manosa se poate administra pe timp indelungat, în mod normal câte un comprimat de două ori pe zi.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
In timpul terapiei este necesar să se asigure consumul suficient de lichide.

Prin ce este unică compoziţia produsului UROVAL® manosa?

UROVAL® manosa se distinge prin combinaţia unică de substanţe active - monozaharida D-manoza de cea mai pură calitate farmaceutică şi extractul standardizat concentrat de Vaccinium macrocarpon (Afin american).

Livrarea Uroval Manosa produs de Valosun Cehia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Uroval Manosa produs de Valosun Cehia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Uroval Manosa.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie