Ulei din ficat cod pentru copii Lysi

Ulei din ficat cod pentru copii Lysi

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Lysi
77,49 lei 87,49 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ulei din ficat cod pentru copii Lysi

Descrierea produsului

Ulei din ficat cod pentru copii Lysi


Ulei din ficat cod pentru copii îmbogăţit cu Omega-3 DHA şi vitamina D este un produs natural, pur, ce conţine 99,9% ulei de peşte, un amestec optim de ulei din ficat de cod cu ulei de ton şi vitaminele A, D şi E (240 ml). Pentru CREIER, OASE ŞI OCHI sănătoşi

ULEIUL DIN FICAT DE COD PENTRU COPII se poate administra uşor tuturor copiilor, începând cu vârste de chiar sub 1 an.
Conţinutul bogat al acestui ulei în DHA Omega-3 şi vitamine este vital pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor, pentru imunitate, pentru stimu¬larea funcţiei cognitive şi împotriva rahitismului.

ULEIUL DIN FICAT DE COD PENTRU COPII este sursa ideală de vitamina D (18,4 µg/10ml).
Vitamina D, vitamina antirahitică, previne şi vindecă rahitismul, menţine echilibrul dintre calciu şi fosfor, favorizând asimilarea şi fixarea acestora în oase, chiar şi numai pe baza unei diete adecvate; ea acţionează mai eficient împreună cu vitamina A, prezentă în valorosul ulei.

Cantitatea crescută de Omega-3 de tip DHA (acid docosahexaenoic, 1,3 g/10ml) din acest ulei special creat pentru copii, favorizează dezvoltarea creierului încă din perioada neonatală, hrăneşte celula nervoasă, contribuie pe termen lung la îmbunătăţirea funcţiei cognitive a copiilor, la dezvoltarea atenţiei şi a capacităţii de concentrare, la stabilizarea dispoziţiei, rezistenţă la efort fizic şi la stres, diminuarea manifestărilor extreme, având efecte benefice chiar în ADHD (deficit de atenţie şi hiperactivitate).

Acizii graşi Omega-3 DHA sunt esenţiali organismului uman deoarece se găsesc în circa 60% din lipidele din creier, în retină şi în membranele tuturor celulelor, dar organismul nu îi poate produce. De aceea, ei trebuie suplimentaţi prin dietă sau prin suplimente nutritive de calitate superioară. o Peştişorul Thori ‚Codul isteţ’ recomandă: "Uleiul de peşte face copilul deştept şi viguros".

Ulei din ficat cod pentru copii 240ml


Livrarea Ulei din ficat cod pentru copii Lysi produs de Lysi se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ulei din ficat cod pentru copii Lysi produs de Lysi are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ulei din ficat cod pentru copii Lysi.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !