Test veneris de candida albicans

Test veneris de candida albicans

41.70 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Test veneris de candida albicans

Descrierea produsului

Candida albicans este o ciupercă care trăieşte aproape peste tot, inclusiv în corpul uman. De obicei, sistemul imunitar ține sub control dezvoltarea excesivă a ciupercii. Infecţia cu Candida albicans este cunoscută şi sub denumirea de candidoza, candidoză vulvo-vaginală, vaginita candidozică sau infecţie vaginală.

- kit pentru autotestare: casetă de testare, pipetă, colector de urină, eprubetă cu soluție tampon;
- depistează în urină prezența ciupercii Candida Albicans;
- test pentru femei și bărbați;
- precizie mai mare de 98%;
- rezultatul în 15 minute.

75% dintre femei fac o infecţie vaginală cel puțin o dată în viaţă

Cea mai frecventă situație în care te poți infecta cu candida albicans, este când sistemul imunitar este slăbit. În perioada administrării unui tratament cu antibiotic, fie pentru o banală gripă sau o infecție mai puternică, flora saprofită, cea care menține echilibrul ciupercii candida în organism, este distrusă și astfel permite dezvoltarea în exces a ciupercii candida albicans, rezultând astfel o infecție.

Alți factori declanșatori:
– terapia costicosteroidă;
– sarcina cu modificarea nivelurilor hormonale;
– contraceptivele orale;
– tulburări ale sistemului imun;
– tulburări endocrine sau tiroidiene;

Simptome

De multe ori, disconfortul creat de candidoză este subtil, poate chiar asimptomatic, de aceea trebuie acordată o atenție sporită oricăror modificări manifestate în zona genitală. Vaginitele, netratate la timp, pot provoca răni pe colul uterin, sarcini premature precum și alte complicații.

Simptomele Candidozei (Candida Albicans) la femei:
– Durere și/sau disconfort în timpul actului sexual;
– Modificarea secrețiilor vaginale.
– Roșeață, uscăciune, usturime la urinare;
– Senzație de arsură și mâncărime în zona vaginului;

Manifestările Candidozei (Candida Albicans) la bărbați:
– Mucoasa glandului inroșită și uscată;
– Miros neplăcut;
– Secreții albicioase abundente;
– Usturime la urinare, durere și usturime la contactul sexual;

Utilizarea produsului

Testul Veneris pentru Candida albicans este un test rapid care detectează ciuperca în urină şi poate fi folosit cu uşurinţă la domiciliu atât de către femei cât şi de către bărbaţi. Este un dispozitiv medical de diagnosticare in vitro. Nu este pentru uz intern.

Precizie

Specificitate: 98,4%. Sensibilitate: 95,5%.

Instrucțiuni de efectuare a testului

Pregătirea înainte de testare: Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare. Pregătiți un cronometru/ceas.

Colectați urina.

Deschideți capacul mov al eprubetei.

Extrageți cu pipeta o parte de urină din colector.

Introduceţi 3-4 picături de urină în eprubetă.

Închideți capacul eprubetei şi amestecați timp de 5-6 secunde.

Scoateți caseta de testare din plicul său. Nu folosiți caseta de testare dacă plicul a fost deschis de mai mult de o oră.

Rupeţi vârful capacului mov al eprubetei.

Aplicaţi 3-4 picături în regiunea “S” a casetei de testare.

Așteptați timp de 15 minute afişarea rezultatului.

Interpretarea rezultatului

REZULTAT NEGATIV (NU SUNTEȚI INFECTAT)
O singură linie roşie/violet a apărut în zona de control (C) şi nici o linie nu a apărut în zona de test (T).

REZULTAT POZITIV (SUNTEȚI INFECTAT)
Două linii roşii/violet au apărut, una în zona de control (C) și cealaltă în zona de testare (T). Intensitatea culorii liniei apărute în zona de testare (T) poate varia în funcție de gradul de infectare.

INVALID
Dacă nici o linie nu a apărut în zona de control (C) sau în zona de testare (T), sau numai o linie a apărut în zona de testare (T), testul este invalid. Repetaţi testarea cu un nou test.

*Vă rugăm să citiţi rezultatul afişat de caseta de testare în 15 minute, dacă timpul de citire depăşeşte 30 minute, rezultatul nu va fi corect.

Întrebări frecvente

Trebuie colectată prima urină de dimineaţă pentru efectuarea testului?
Nu, urina poate fi colectată în orice moment al zilei. Cu toate acestea, prima urină este mai concentrată, ceea ce ajută la precizia de testare.

Urina cu sânge poate să fie folosită pentru testare?
Nu, urina cu sânge conține celule roșii care pot afecta citirea rezultatului, pentru că linia care indică rezultatul este, de asemenea, de culoare roşie/violet.

Dacă se adaugă mai mult de 4 picături de urină în eprubetă, acest lucru va afecta rezultatul testului?
Vă recomandăm să nu adăugaţi mai mult de 6 picături de urină în eprubeta care conţine soluţia tampon. De asemenea, vă recomandăm să nu adăugaţi mai mult de 6 picături de urină din eprubetă în zona de testare (S) a casetei, pentru că poate curge şi afecta citirea rezultatului.

Rezultatul poate fi citit în mai mult de 30 de minute de la efectuarea testului?
Citirea rezultatului nu trebuie să aibă loc după 30 minute. Din cauza oxidării în contact cu aerul, un rezultat negativ detectat poate deveni pozitiv. Rezultatul nu va fi corect.

În cazul în care culoarea de fundal devine de culoare violet/roșu deschis în timpul analizei, va afecta rezultatul final?
Intensitatea culorii va varia în funcție de compoziția urinei, diferența de temperatură și umiditate. Culoarea de fundal poate fi mov, roșu, sau aproape de alb. Testul este eficient dacă apare linia în zona de control (C) a testului.

Care sunt simptomele infecţiei cu Candida albicans?
La femei: Roșeață, uscăciune, arsură și mâncărime în zona vaginului. Tipul de îmbrăcăminte purtată și chiar stresul pot determina apariţia candidozei. Multe femei au susținut că infecția cu Candida albicans a apărut după primul ciclu menstrual. Chiar dacă cea mai frecventă infecţie cu Candida albicans este vaginală, această ciupercă este uneori întâlnită în cavitatea bucală, faldurile pielii și în zona scutecului la sugari.
La bărbaţi: Infecţia cu Candida albicans este rară la bărbaţi. În cazurile în care dezvoltă această infecție, este numită adesea Balanită şi este vizibilă în zona prepuţului la bărbaţii necircumcişi.

Ce trebuie să fac atunci când rezultatul testului este pozitiv?
Vă recomandăm să faceți o programare la un medic pentru consultaţie. Medicii vă vor oferi informații și sugestii detaliate. Vă recomandăm să vă testaţi împreună cu partenerul dumneavoastră, deoarece puţini bărbaţi prezintă simptome, dar pot infecta pe celălalt partener.

Ce trebuie să fac atunci când rezultatul meu este negativ?
Dacă rezultatul testului a indicat faptul că nu aveţi o infecţie cu Candida albicans, dar va confruntaţi cu simptome neplăcute, vă recomandăm efectuarea testelor din Gama Veneris, pentru identificarea Infecţiilor urinare şi a Infecţiilor cu Gardnerella vaginalis şi Trichomonas vaginalis şi consultarea medicului pentru informaţii detaliate.

 


Livrarea Test veneris de candida albicans produs de Fidia Farmaceutici SPA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Test veneris de candida albicans produs de Fidia Farmaceutici SPA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Test veneris de candida albicans.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !