TEST SARCINA CU DETERMINAREA SAPTAMANII + SERVETELE INTIME GRATIS

TEST SARCINA CU DETERMINAREA SAPTAMANII + SERVETELE INTIME GRATIS

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Barza
28,99 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

TEST SARCINA CU DETERMINAREA SAPTAMANII + SERVETELE INTIME GRATIS

Descrierea produsului


Este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. Acest test de sarcina rapid, usor de folosit, este destinat utilizarii la domiciliu.

Numarul de saptamani de sarcina poate fi estimat prin citirea vizuala a testului. Testul de sarcina Barza cu determinarea saptamanii este un test semicantitativ cu o sensibilitate de 10mIU/ml, anticorpul anti-hCG este imobilizat in zonele de testare "1", "2" si "3" pe o membrana de nitroceluloza si un anticorp de capra anti-soarece (anticorp policlonal) in zona de control „C”; - in timpul desfasurarii testului, esantionul care contine hCG reactioneaza cu un anticorp anti-β-hCG, conjugat cu semnul distinctiv de aur coloidal pentru a produce semnalul color, vizibil cu ochiul liber, in zonele de testare: "1", "2" si "3" (in functie de concentratia de hCG); - excesul de conjugat continua sa migreze de-a lungul membrane si sa interactioneze cu reagentul prezent in zona de control „C” pentru a crea o linie colorata vizibila; - poate fi efectuat in orice moment al zilei, insa tineti cont ca prima urina de dimineata contine cel mai ridicat nivel de hCG; - precizia Testului de sarcina Barza este mai mare de 99%.

Mod de utilizare:   Colectati urina intr-un recipient curat si uscat si introduceti capatul absorbant in urina timp de 10 secunde sau plasati capatul absorbant al testului direct sub jetul de urina timp de 5 secunde. Trebuie sa asteptati cel putin 5 minute inainte de a citi rezultatul. Uneori rezultatele pot aparea dupa 2 minute. Nu interpretati rezultatul dupa 10 minute.

Interpretarea rezutatelor:   Un rezultat negativ este indicat de aparitia  unei singure linii roz in zona de control ”C”. Nu apar alte linii colorate in pozitiile ”1”, ”2” si ”3”. Prezenta unei singure linii roz in pozitia ”1” indica prezenta hCG la o concetratie corespunzatoare primei pana la a 2-a saptamana de sarcina. Prezenta a 2 linii roz in pozitiile ”1” si ”2” indica prezenta hCG la o concentratie corespunzatoare de la doua la trei saptamani de sarcina. Prezenta a 3 linii roz in pozitiile ”1”, ”2” si ”3” indica prezenta hCG la o concentratie corespunzatoare a trei saptamani de sarcina sau mai mult. Daca nu apare nicio linie in zona de control ”C”, rezultatul obtinut este invalid si nu trebuie interpretat.

Forma de prezentare:   1 testLivrarea TEST SARCINA CU DETERMINAREA SAPTAMANII + SERVETELE INTIME GRATIS produs de Barza se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului TEST SARCINA CU DETERMINAREA SAPTAMANII + SERVETELE INTIME GRATIS produs de Barza are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului TEST SARCINA CU DETERMINAREA SAPTAMANII + SERVETELE INTIME GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !