TENSIOMETRU PT BRAT CARDIOMAXI

TENSIOMETRU PT BRAT CARDIOMAXI

243,49 lei
  • Primesti 4 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

TENSIOMETRU PT BRAT CARDIOMAXI

Descrierea produsului

Tensiometru de brat complet automat PiC Solution CardioMaxi este un aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati.

Acest aparat foloseste metoda oscilometrica pentru a masura tensiunea arteriala. Masurarea se efectueaza deja din faza de umflare a mansetei. Tensiometrul PiC Solution CardioMaxi a fost validat clinic conform protocolului E.S.H (Societatea Europeana de Hipertensiune), ca o garantie a acuratetii si preciziei sale.

Pentru a obtine masuratori exacte ale TA la domiciliu, este esentiala utilizarea exclusiva a dispozitivelor de masurare a tensiunii aprobate clinic. Prin ”Validare Clinica” ne referim la un proces standardizat al carui scop este certificarea preciziei si fiabilitatii dispozitivelor de masurare a tensiunii arteriale.

Caracteristici:

Monitor automat al tensiunii arteriale pentru monitorizare frecventa prin masuratori rapide si confortabile ale presiunii sanguine;

Afisaj: monitor LCD 44x60mm;Afisaj rapid si exact: masurarea in faza de comprimare;

Contor batai neregulate ale inimii;60 x 2 memorii;M-L (22-42 cm) dimensiune extinsa a mansetei;

Media ultimelor 3 masuratori;>Data si ora masuratorilor;

Scala OMS – indicele tensiunii arteriale

 Livrarea TENSIOMETRU PT BRAT CARDIOMAXI produs de PIC ARTSANA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului TENSIOMETRU PT BRAT CARDIOMAXI produs de PIC ARTSANA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului TENSIOMETRU PT BRAT CARDIOMAXI.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...