SUPORT FIXARE BRAT PREMIUM

SUPORT FIXARE BRAT PREMIUM

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Orteze TM
163,69 lei
  • Primesti 3 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SUPORT FIXARE BRAT PREMIUM

Descrierea produsului

Orteza este confecţionată dintr-un ansamblu cașerat format din 3 straturi:

• Velutino - firul de poliamidă din compoziţie are o rezistenţă mare la agenţi chimici și biologici, rezistă la abraziune și nu absoarbe apa.

• Moltopren (MTP) – spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporţional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbantă de umiditate.

• Jersey cotone SOFT - ţesătură de bumbac 100% sau bumbac  cu spandex - elastan (pentru creșterea elasticităţii).


SOFT

Codificarea tratamentului balsamic al ţesăturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere și pentru a evita iritarea pielii.

osteoporoză, susţinerea coloanei dorso-lombare. Descriere Este realizat din material textil rigid, care permite circulaţia aerului, prevăzut cu: • 2 atele din material plastic pentru susţinere, situate pe zona lombară • 2 atele din material plastic pentru susţinere, situate pe zona abdominală (poziţionate oblic pentru a permite flexia coapsei pe abdomen) • 4 atele paravertebrale lungi din material plastic, pentru susţinere • 2 benzi elastice de 5,5 cm care asigură compresie la nivel lombar • 2 benzi elastice de 5,5 cm ce cuprind umerii şi sunt fixate pe torace. Benzile sunt prevăzute cu manșoane (din burete captușit cu bumbac) pentru protecţie axilară. Închiderea se face anterior cu scai. Lăţime - anterior 18 cm, posterior - înălţimea corsetului variază între 53 - 55,5 cm, în funcţie de mărime. Pentru o aplicare cât mai ușoară este prevăzut cu benzi ajutătoare. Cele 4 atele din material plastic stabilizează coloana toraco-lombară reducând ușor lordoza și cifoza, iar compresia pe care o exercită benzile elastice stimulează metabolismul local, reducând astfel tensiunea musculară și durerea. Cele 2 benzi elastice care cuprind umerii şi sunt fixate pe torace, corectează prin tracţiune poziţia trunchiului. Compoziţie Material textil: interior - bumbac 100%, exterior - poliester 100%. Între cele două se regăsește un strat de spumă poliuretanică. Proprietăţile materialului Ansamblul cașerat se comportă ca un regulator de umiditate: transferă transpiraţia corpului prin absorbţia acesteia de către ţesătura de bumbac, către spuma PU și exterior, plasa spaţializată asigurând un transfer rapid al umidităţii. Componentele ansamblului caşerat • Spaziato - este o plasă spaţializată numită și 3D datorită formei specifice, similară fagurelui de albine, firul având compoziţia de poliester. Are un aspect particular permiţând o permeabilitate a aerului foarte mare. • Moltopren (MTP) - spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporţional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbant de umiditate. • Jersey cotone SOFT - ţesătură de bumbac 100% sau bumbac cu spandex - elastan (pentru creș
Livrarea SUPORT FIXARE BRAT PREMIUM produs de Orteze TM se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SUPORT FIXARE BRAT PREMIUM produs de Orteze TM are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SUPORT FIXARE BRAT PREMIUM.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !