Stresclin x 60 cps

Stresclin x 60 cps

66,22 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Stresclin x 60 cps

Descrierea produsului

Stresclin x 60 cps

Combinatie ANTISTRES din plante

COMPOZITIE: extracte de 
- Withania Somnifera 125 mg
- Centella Asiatica 100 mg
- Valeriana Wallichii 50 mg
- Hypericum Perforatum 25 mg

ADMINISTRARE: orala, 1-2 capsule, de 2 ori pe zi; cutie cu 60 de capule

STRESCLIN  este o combinatie unica din plante cu rol în îndepartarea stresului, a tensiunii psihice si în favorizarea relaxarii organismului. 
Printre constituentii speciei Withania Somnifera se regasesc 35 de withanolide (lactone sterolice), dintre care se mentioneaza withaferinele A si D; glicowithanolidele; alcaloizii si aminoacizii (tirozina, alanina, prolina, triptofan, acid glutamic). Constituentii din Withania Somnifera sunt responsabili de cresterea  capacitatii de adaptare în situatii de stres, de ameliorare a memoriei, au proprietati antioxidante si anxiolitice si reduc nivelurile crescute de corticotropina din creier, niveluri asociate cu anxietatea.


Centella Asiatica are ca ingredienti activi glicoside triterpenice (asiaticoside, asiatoside, acid asiatic, acid madecassic, madicassoside); alte triterpenoide (oxiasiaticozide, brahminozide, brahmozide, centelozide); flavonoidele (kaempferol, quercetin si glicozidele lor) cu rol în reducerea anxietatii, îmbunatatirea puterii de concentrare si a abilitatilor generale.


Valeriana Wallichii este cunoscuta pentru efectul sau calmant si contine: valepotriati, incluzând aici valtrati (valtrat, acevaltrat, valeclorina), didrovaltrati (didrovaltrat, deoxidodidrovaltrat, isovaleroxihidroxididrovaltrat) si beta-pinene; valerenal; acid valerenic; colina; beta-sitosterol; taninuri. Valepotriatii sunt responsabili de efectele antidepresive si antitumorale. 


Hypericum Perforatum contine taninuri, proantocianidine, flavonoide, bioflavonoide, compusi fenolici, vitaminele A si C. Constituentii speciei hipericina, hiperforina si pseudohipericina sunt responsabili de efectele sale. Specia mai este folosita si pentru anxietate si comportament obsesiv-compulsiv. Hiperforina este responsabila de proprietatile antidepresive. Mecanismul este similar inhibitorilor selectivi ai recaptarii de serotonina (5HT1). Studii randomizate cu control placebo au confirmat eficacitatea speciei în tratamentul depresiei moderate - moderat severe. Alte studii randomizate au evidentiat ca specia are eficacitate similara antidepresivelor standard (ISRS  studii comparative cu fluoxetina si sertralina). Specia are un profil de siguranta mai bun fata de terapia standard.


Stresclin x 60 cps
Livrarea Stresclin x 60 cps produs de Wave Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Stresclin x 60 cps produs de Wave Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Stresclin x 60 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...