Sortis 20mg

Sortis 20mg

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Pfizer
45,09 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Sortis 20mg

Prospect


Comprimate filmate conţinând 10, 20, 40 şi 80mg atorvastatin-calciu.
Excipienţi

Carbonat de calciu, celuloză microcristalină, lactoză monohidrat, croscarmeloză sodică, polisorbat 80, hidroxipropilceluloză, stearat de magneziu, Opadry White YS-1-7040, simeticonă emulsie, ceară Candelilla.
Indicaţii

Adjuvant al dietei pentru scăderea valorilor crescute ale colesterolului total, LDL-colesterolului, apolipoproteinei B şi trigliceridelor la pacienţii cu hipercolesterolemie primară, inclusiv familială, sau hiperlipidemie mixtă atunci când dieta şi alte măsuri nemedicamentoase nu au efect satisfăcător.
Doze şi mod de administrare

Doza iniţială cea mai frecventă este de 10mg atorvastatin, o dată pe zi, indiferent de oră şi de mese. Dozajul se individualizează funcţie de valorile iniţiale ale LDL-colesterolului, obiectivul terapiei şi de răspunsul terapeutic al pacientului. Titrarea dozelor se face la 4 săptămâni sau mai mult. Doza maximă este de 80mg o dată pe zi. În studiul REVERSAL, efectul hipolipemiant intens al atorvastatinei 80 mg asupra aterosclerozei coronariene a fost evaluat prin ultrasonografie intravasculară (USIV), în cursul angiografiei, la pacienţi suferind de coronaropatie şi s-a observat lipsa progresiei aterosclerozei la pacienţii trataţi cu atorvastatin 80 mg.
Contraindicaţii

Hipersensibilitate, afecţiune hepatică activă, creşteri inexplicabile şi persistente ale transaminazelor serice de peste 3 ori faţă de valoarea normală, miopatie, sarcină, alăptare, femeie la vârsta fertilă care nu utilizează metode de contracepţie adecvate.
Atenţionări şi precauţii

Valori crescute ale transaminazelor şi CPK, consum crescut de alcool. Experienţă limitată la copii şi tineri sub 18 ani.
Interacţiuni

Cu inhibitori de citocrom P450 3A4 (ciclosporină, eritromicină, claritromicină, azoli, inclusiv itraconazol), digoxin, contraceptive orale, warfarină.
Reacţii adverse

Sortis este în general bine tolerat. Cele mai frecvente reacţii adverse sunt: constipaţie, meteorism, dispepsie, dureri abdominale, cefalee, greaţă, mialgii, astenie, diaree şi insomnie. Creşterea transaminazelor serice şi a CPK.
Supradozaj

Se recomandă tratament simptomatic şi de susţinere.

Observatii


Acest medicament se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Sortis 20mg produs de Pfizer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Sortis 20mg produs de Pfizer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Sortis 20mg.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...

Din aceeasi categorie

Simvor 20 mg Simvor 20 mg

15,61 lei

Zeplan 10 mg Zeplan 10 mg

9,94 lei

Vasilip 20 mg Vasilip 20 mg

16,35 lei

Regadrin B Regadrin B

33,85 lei

Crestor 20 mg Crestor 20 mg

149,38 lei

Lipanthyl 200 Lipanthyl 200

13,41 lei

Lescol 20 mg Lescol 20 mg

15,79 lei

Simvacard 20 mg Simvacard 20 mg

16,35 lei