Sofar Lavanda

Sofar Lavanda

46,00 lei 51,10 lei
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Sofar Lavanda

Descrierea produsului

Administrare


Cum trebuie folosită Irigarea nu necesită mai mult de un minut: soluţia din flacon este deja gata pentru a fi instilată în vagin.
Nu trebuie decât să îndepărtaţi de pe flacon capacul de închidere (fig 1), prin rotirea acestuia, până la detaşarea dopului de dedesubt.
Apoi extrageţi canula până când simţiţi zgomotul de oprire, care indică deschiderea valvei de eliberare a soluţiei.


Indicatii


Sofar lavanda este o irigare vaginală de curăţare, reîmprospătantă şi deodorantă, indicată pentru igiena intimă sistematică a femeilor.
Ca regulă generală, este suficientă o irigare, de preferabil dimineaţa, chiar şi în zile alternative.
În caz de necesităţi specifice, este în schimb necesară efectuarea unei irigări ori de câte ori aceasta rezultă necesară, chiar şi de două ori pe zi, de exemplu în caz de vaginite, înainte şi după fiecare raport sexual, la încheierea fluxului menstrual, după munci sau călătorii obositoare, pentru a îndepărta din cavitatea vaginală reziduuri de medicamente.

Utilizarea în mod obişnuit a Sofar lavanda oferă femeii siguranţa plăcută a unei curăţenii intime absolute şi senzaţia plăcută de feminitate proaspătă şi parfumată.

MOMENTAN PRODUSUL NU ESTE DISPONIBIL!!!!

Compozitie si Mod de Prezentare


Flaconul conţine 133 ml de soluţie delicată, apoasă cu pH acid (4.0) având următoarea compoziţie: acid citric monohidrat 1,100 g, citrat de sodiu 0,987 g, alaun de potasiu 0,137 g, glicerol 1,000 g, polisorbat 20 1,000 g, metilparaben 0,080 g, propilparaben 0,020 g, EDTA biosodic 0,050 g, parfum de lavandă (1588/98-1) 1,100 g, apă epurată q.b la 100 ml.
5 flacoaneLivrarea Sofar Lavanda produs de Sofar Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Sofar Lavanda produs de Sofar Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Sofar Lavanda.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !