Sensodyne Prosmalt

Sensodyne Prosmalt

25,00 lei 28,00 lei
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Sensodyne Prosmalt

Descrierea produsului


Sensodyne Prosmalt o pastă de dinţi special concepută pentru a ajuta la remineralizarea smalţului şi a proteja dinţii de acţiunea substanţelor acide conţinute de anumite alimente.
Stilul de viaţă modern şi preocuparea pentru o dietă cât mai sănătoasă au condus la o creştere a incidenţei eroziunii dentare, cauzate de substanţele acide din multe alimente şi băuturi precum fructele, sucurile din fructe, băuturile carbogazoase sau vinul.
Eroziunea acidă se manifestă prin vulnerabilizarea smalţului dinţilor şi o deteriorare graduală a acestuia. În timp, ca urmare a acţiunii substanţelor acide, suprafaţa dinţilor devine mai moale şi se subţiază, ceea care o face vulnerabilă şi la un simplu periaj, dinţii pot căpăta un aspect subţiat, iar marginile acestora pot prezenta o anume transparenţă.

Noul Sensodyne Prosmalţ este o pastă de dinţi pentru utilizare zilnică, care protejează împotriva eroziunii acide, ajutând la reîntărirea smalţului vulnerabil. Are abrazivitate redusă, iar conţinutul său bogat în fluor ajută la remineralizarea smalţului.
Pe lângă protecţia împotriva efectelor eroziunii acide, Sensodyne Prosmalţ are şi toate beneficiile unei paste de dinţi obişnuite: protecţie anti-carie, curăţare şi prospeţime.
Sensodyne a creat noul Sensodyne Prosmalţ pentru acele persoane care îşi doresc un stil de viaţă echilibrat, bogat în alimente sănătoase, pentru ca acestea să se poată bucura în continuare de

fructe, sucuri de fructe şi alte alimente şi băuturi ce conțin substanțe acide, ştiind în acelaşi timp că dinţii lor sunt protejaţi de efectele eroziunii acide.
Livrarea Sensodyne Prosmalt produs de GSK Anglia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Sensodyne Prosmalt produs de GSK Anglia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Sensodyne Prosmalt.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !