Salimigrin 30cps

Salimigrin 30cps

11.63 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Salimigrin 30cps

Descrierea produsului

Salimigrin 30cps

Descriere:
Preparatul combina in mod armonios efecte antialgic-antiinflamatoare, anti-histaminice, antiexudative, de stabilizare a peretelui vascular, avand si efecte sedative si depurativ-coleretice. Preparatul favorizeaza neutralizarea tyraminei, cu efect antimigrenos; este activ in cefaleele cu componenta histaminica; are efecte la nivel cerebral si digestiv, anuland reactiile anxioase si durerile epigastrice asociate cu greata si varsaturile care apar frecvent ca simptomatologie in crizele migrenoase.    

Efecte: 
Sindroame cefalalgice cu origine variata: cefalalgii de origine reumatica, discartroza cervicala; cefalalgii asociate hipertensiunii arteriale; sindroame migrenoase functionale; cefalalgii histaminice; nevralgii occipitale si faciale.

Compozitie: 
Folium Melissae - 30 mg;
Fructus Cynosbati - 70 mg;
Folium Ribes Nigri - 70 mg;
Flores Chamomillae - 30 mg;
Cortex Salicis - 40 mg.

Mod de prezentare: 
Flacon cu 30 capsule

Administrare: 
In cursul crizei cefalalgice: 2 capsule de 3 ori/zi, inainte de masa; profilaxia crizei migrenoase: 1 capsula de 3 ori/zi, inainte de masa.

Informatii utile: 
Sindroame cefalalgice cu origine variata: cefalalgii de origine reumatica - discartroza cervicala; cefalalgii asociate hipertensiunii arteriale; sindroame migrenoase functionale; cefalalgii histaminice; nevralgii occipitale si faciale.  Livrarea Salimigrin 30cps produs de Rotta Natura S.A. se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Salimigrin 30cps produs de Rotta Natura S.A. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Salimigrin 30cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !