Rennie Spermint x 24

Rennie Spermint x 24

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Bayer
24,79 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Rennie Spermint x 24

Descrierea produsului

Rennie Spermint x 24


Carbonat de calciu 0,680 g. Carbonat de magneziu 0,080 g. Excipienti (pentru un comprimat).

4 blistere cu 6 comprimate.

Indicatii


Rennie combate efectele neplacute cauzate de hiperaciditatea gastrica, indigestie acida, indigestie pe baza nervoasa sau cauzata de tulburari biliare, pirozis, dispepsie, deranjamente stomacale.

Calmeaza durerile de stomac.

Acest medicament este un antiacid, deci diminueaza aciditatea gastrica. Principala sa actiune este de a degaja tractul digestiv, calmand durerile stomacale. Carbonatii de calciu si de magneziu au o capacitate ridicata de neutralizare a hiperaciditatii gastrice

Contraindicatii


Este interzis administrarea in cazul unor tulburari renale grave. In orice situatie contradictorie, nu ezitati sa solicitati avizul farmacistului.

Mod de Administrare


1-2 comprimate masticabile de 2 pana la 3 ori pe zi, (maximum 12 tablete pe zi) dupa mese sau in momentul durerii. Copii de peste 6 ani: 1 comprimat masticabil de 2 pana la 3 ori pe zi. Comprimatele au o aroma de menta, nu contin sodiu, drept care pot fi utilizate si de persoanele supuse unui regim desodat

Precautii


In cazul in care simptomele nu dispar in sapte zile de la inceputul tratamentului, este necesar a se consulta medicul curant. Daca durerile sunt insotite si de stari febrile sau de vomismente, trebuie solicitat sfatul medicului. In cazul unei utilizari indelungate exista riscul hipercalcemiei.

Antiacizii pot diminua actiunea terapeutica a unor alte medicamente. In cazul administrarii concomitente cu un alt produs medicamentos, trebuie consultat medicul sau farmacistul, pentru evitarea oricaror interactiuni. Pentru siguranta, este recomandabil a nu se asocia Rennie cu alt medicament. Orice alta medicatie poate fi administrata cu doua ore inaintea tratamentului cu Rennie.


Livrarea Rennie Spermint x 24 produs de Bayer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Rennie Spermint x 24 produs de Bayer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Rennie Spermint x 24.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie