Regen-Ag Crema x 50 g

Regen-Ag Crema x 50 g

45,36 lei 49,90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Regen-Ag Crema x 50 g

Descrierea produsului


Regen Ag Crema x 50 g este un medicament care aparţine grupului de chimioterapice locale si este utilizat pentru prevenirea şi tratamentul infecţiilor la pacienţii cu arsuri şi alte leziuni ale pielii.
Mod de utilizare: Regen Ag este destinat aplicării pe piele, la adulţi şi copii cu vârsta peste o lună. Înainte de aplicare, curăţaţi şi îndepărtaţi ţesutul mort. Aplicaţi apoi Regen Ag intr-un strat subtire de 2-4 mm grosime; este de preferat să aplicaţi crema pe o faşă sterilă, pe care o plasaţi apoi pe leziune. Crema se aplică o dată pe zi, cu o spatulă sterilă sau cu mănuşi de unică folosinţă. În general,crema trebuie reaplicată la un interval de 24 de ore. Înainte de fiecare aplicare a cremei, leziunea se spală sub jet de soluţie antiseptică sau apă pentru înlăturarea resturilor de cremă şi a exsudatului cu aspect de puroi după culoare, dar aseptic în realitate, care apare din abundenţă după aplicarea Regen Ag.
Compozitie Regen Ag Crema: substanţa activă este sulfadiazină de argint. Un gram cremă conţine sulfadiazină de argint 10 mg.
Celelalte componente sunt: macrogol -6-stearat, glicol stearat, macrogol -32 stearat, alcool cetilstearilic, parafină lichidă, macrogol cetostearil eter 12, propilenglicol, p - hidroxibenzoat de metil (E 218), p -hidroxibenzoat de n -propil (E 216), apă purificată.
Recomandari:
- a se păstra la temperaturi sub 25ºC, în ambalajul original.
- a se utiliza în maxim 14 zile după prima deschidere a tubului.

Modalitatea de prezentare Regen Ag Crema:
cutie cu un tub din A x 50 g cremă.


Livrarea Regen-Ag Crema x 50 g produs de Fiterman Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Regen-Ag Crema x 50 g produs de Fiterman Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Regen-Ag Crema x 50 g.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...