Regadrin B

Regadrin B

33,85 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Regadrin B

Prospect


Substanta activa: bezafibratum

Indicatii:
Hiperlipoproteinemii primare: hipercolesterolemii familiale, hiperlipidemii familiale combinate, hiperlipidemii tip III (apo-E-homocygotia). Hiperlipoproteinemii secundare: hiper-colesterolemii pentru care nu este suficienta modificarea regimului alimentar sau a regimului de viata (de ex.: activitatea fizica sustinuta si scaderea în greutate); hipertrigliceridemii secundare grave care persista chiar si dupa tratamentul corespunzator al unor afectiuni fundamentale (cum este diabetul zaharat).

Contraindicatii:
Regadrin B nu se va administra în cazuri de disfunctii renale severe (creatinina 60 mg/l), disfunctii hepatice severe, în timpul sarcinii sau alaptarii. Se va administra cu precautie la pacienti predispusi la reactii alergice. La pacienti cu afectiuni biliare, Regadrin B nu se va administra decât dupa o atenta apreciere a raportului beneficiu/risc. De asemenea, se va administra cu multa prudenta la copii, deoarece nu se cunosc foarte bine efectele adverse în cazul unui tratament pe termen lung.

Reactii adverse:
S-au observat efecte adverse tipice ale bezafibratului: tulburari gastrointestinale (balonare, anorexie, greata), vertij, cefalee. De regula aceste simptome sunt usoare si dispar spontan fara a necesita întreruperea tratamentului. Daca apar fenomene alergice ca prurit sau reactii dermice, se va întrerupe imediat tratamentul cu Regadrin B. Rareori s-au înregistrat cazuri de cadere a parului. În timpul unui tratament de lunga durata poate aparea o crestere usoara a nivelului seric de creatinina. Uneori pot aparea efecte adverse ca mialgii si crampe musculare care sunt însotite uneori de o crestere considerabila de creatinfosfokinaza (CPK) si de un tablou clinic de rabdomioliza indusa de medicament. Aceasta se datoreaza de obicei unei supradozari de bezafibrat, adesea ca rezultat al unei functii renale afectate. Daca apar dureri musculare se va determina nivelul de creatinfosfokinaza. Ca toti ceilalti analogi de fibrat, bezafibratul creste excretia de colesterol biliar. Tratamentul cu bezafibrat poate conduce la o crestere a incidentei formarii calculilor biliari sau o crestere a marimii calculilor biliari existenti. S-a observat de asemenea o scadere usoara a hemoglobinei si leucocitelor fara o semnificatie clinica determinata si o crestere a transaminazelor.

Compozitie:
1 drajeu contine 200 mg bezafibrat.

Actiune:
Hipolipemiant.

Administrare:
1 drajeu de 3 ori/zi, dupa mese. La pacienti cu stomac iritabil, doza se va creste gradat (se începe cu 1 drajeu/zi, apoi se creste cu câte 1 drajeu la fiecare 3 - 4 zile). La pacienti cu functie renala afectata (creatinina serica 15 mg/l), doza de Regadrin B se va reduce functie de clearance-ul de creatinina. Pentru nivelele serice de creatinina de 16 la 25 mg/l, se recomanda reducerea dozei la 2 drajeuri sau 400 mg Regadrin B, zilnic. La un nivel seric al creatininei de 26 - 60 mg/l, doza se va reduce la 1 drajeu sau 200 mg zilnic sau la 2 zile. Se va asigura în timpul tratamentului administrarea unei cantitati suficiente de lichide. La pacienti suferind de insuficienta renala cu hipertrigliceridemie pronuntata si supusi regulat hemodializei, se vor determina întâi nivelurile plasmatice de bezafibrat pentru a stabili doza exacta si pentru a evita rabdomioliza cauzata de supradozare. Cercetarile privind doza la copii sunt incomplete. Drajeurile se vor administra dupa mesele principale si se vor înghiti întregi cu o cantitate mica de lichid. Durata tratamentului depinde de tipul, gravitatea si de evolutia bolii.

Observatii


Acest medicament se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.Livrarea Regadrin B produs de Berlin Chemie, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Regadrin B produs de Berlin Chemie, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Regadrin B.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Lescol 20 mg Lescol 20 mg

15,79 lei

Simvor 20 mg Simvor 20 mg

15,61 lei

Sortis 20mg Sortis 20mg

45,09 lei

Lipanthyl 200 Lipanthyl 200

13,41 lei

Simvacard 20 mg Simvacard 20 mg

16,35 lei

Crestor 20 mg Crestor 20 mg

149,38 lei

Zocor 20 mg Zocor 20 mg

25,16 lei

Vasilip 20 mg Vasilip 20 mg

16,35 lei