ProCombo x 10 cps

ProCombo x 10 cps

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Vitaslim
52,90 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ProCombo x 10 cps

Descrierea produsului

ProCombo

Procombo x 10 capsule
Probioc + Prebiotic
Simbiotic pentru echilibrul florei intestinale

ProCombo este sinbioticul ce are cantitatea maximă de bacterii probiotice vii - 15 mld. in 1 capsulă. Datorită acestui fapt ProCombo:
- reface rapid echilibrul intre bacteriile bune și rele in intestine (foarte important in administrarea de antibiotice);
- reduce senzația de greutate in stomac;
- scurtează durata episoadelor diareice;
- reduce balonarea și disconfortul n stomac;
- contribuie pentru un scaun regulat zilnic și imbunătățește digestia.

ProCombo este un produs extrem de eficient cu o formulă unică, ce asigură refacerea mai rapidă a echilibrului microflorei intestinale.

CANTITATE MAXIMĂ DE BACTERII PROBIOTICE VII
1 capsulă ProCombo pe zi vă oferă intreaga cantitate necesară de bacterii probiotice vii!

PROCOMBO REFACE ECHILIBRUL NTRE BACTERIILE BUNE ȘI RELE
ProCombo nu permite ca bacteriile rele din intestin să se inmulțească in detrimentul numărului bacteriilor bune. Acest echilibru garantează o digestie bună și absorbția totală a substanțelor nutritive in organism. Rezultatul este o mai bună refacere a sănătății.

PROCOMBO REDUCE PERICOLUL APARIȚIEI DIAREII
Administrarea de ProCombo reduce riscul apariției diareii acute, provocată de administrarea antibioticelor. Cantitatea mare de lactobacterii Lactobacillus acidophilus din ProCombo menține confortul digestiv in timpul tratamentului și după aceea. Lactobacteria Lactobacillus acidophilus din ProCombo este din așa-numitele bacterii bune, care sunt ocupante naturale ale intestinului uman și sprijină peristaltismul.

BACTERIILE DIN PROCOMBO SUNT REZISTENTE LA ANTIBIOTICE
ProCombo conține bacterii probiotice vii, care sunt rezistente la efectele negative ale antibioticelor utilizate atat de frecvent. ProCombo se administrează  impreună cu antibioticele, pentru a preveni efectele negative ale acestora asupra organismului, in special asupra imunității și sănătății gastro-intestinale.

Mod de functionare
PROCOMBO CONȚINE CULTURI PROBIOTICE VII
Tehnologia DuoCap, folosită in producția produsului ProCombo, este singura in care culturile probiotice se păstrează vii din momentul introducerii in capsulă pană la dizolvarea capsulei in tractul gastrointestinal uman. La sigilarea capsulelor DuoCap bacteriile probiotice nu sunt supuse tratamentelor termice sau chimice. Eliberarea controlată asigură protecția completă a bacteriilor probiotice de acizii din stomac. Toate acestea garantează procentul extrem de mare de bacterii probiotice viabile in fiecare capsulă ProCombo.

REFACERE MAI RAPIDĂ
DuoCap (capsulă n capsulă) asigură mbunătățirea rapidă și durabilă a echilibrului gastrointestinal. Datorită acesteia substanțele benefice introduse in ProCombo se eliberează in două etape, prima etapă se realizează in stomac, iar a doua in intestinul subțire.

Prima etapă de dizolvare: Se dizolvă capsula exterioară și se eliberează prebioticul. Prebioticul reprezintă hrana necesară pentru supraviețuirea și dezvoltarea bacteriilor probiotice.

A doua etapă de dizolvare: Se dizolvă capsula interioară și se eliberează probioticul.  Bacteriile probiotice sunt intr-o stare viabilă, au suficientă hrană (substanță prebiotică) și sunt livrate direct in casa lor intestinele.

1 CAPSULĂ PROCOMBO VĂ OFERĂ INTREAGA CANTITATE ZILNICĂ NECESARĂ DE BACTERII BUNE
Datorită tehnologiei DuoCap intr-o capsulă ProCombo este introdusă toată cantitatea necesară de culturi probiotice pentru aportul zilnic al unui adult. Acest lucru face produsul ProCombo potrivit pentru administrare și mult mai eficient.

Compozitie
Lactobacillus acidophillus (L. acidophillus La-14, 200 bln CFU/g) 75 mg;
Fructo-oligozaharide cu catenă scurtă (FOS 95 % short-chain NutraFlora) 65 mg.

Cutie 10 cps Livrarea ProCombo x 10 cps produs de Vitaslim se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ProCombo x 10 cps produs de Vitaslim are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ProCombo x 10 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !