PlastoSpray spray plastic pentru pansarea ranilor-STOC 0

PlastoSpray spray plastic pentru pansarea ranilor-STOC 0

  • Produsul este Lipsa Stoc
  • Producator: Actavis
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

PlastoSpray spray plastic pentru pansarea ranilor-STOC 0

Descrierea produsului


Plastospray, plasturele spray de la Actavis, este un produs unic pe piaţă datorită proprietăţilor sale.
Foarte uşor de aplicat, chiar şi în cele mai dificile locuri, Plastospray combină protecţia unui plasture cu acţiunea antiseptică a soluţiilor dezinfectante. Pulverizat peste rană, formează o peliculă subţire şi flexibilă, ce se poate întinde până la de 9 ori lungimea ei fără a se rupe!
În plus, rezistenţa la apă şi transparenţa fac din Plastospray un produs uşor de folosit şi foarte discret. Plăgile pot fi examinate de aproape şi palpate, fără risc de contaminare, iar porozitatea permite vaporilor de apă şi altor gaze să treacă prin el, prevenind macerarea pielii şi ducând la protejarea ei.
Fie că îl foloseşti în tratamentul arsurilor superficiale - de la cele din bucătărie până la cele datorate expunerii la soare - fie în tratarea plăgilor superficiale, ca protecţie împotriva contaminării sau infectării secundare a plăgilor chirurgicale şi în tratamentul dermatitelor alergice, bacteriene sau cele cauzate de contactul cu substanţele chimice ca acizi, înălbitori sau răşini artificiale, Plastospray este o soluţie eficientă, modernă şi avantajoasă.
Plastospray este un dispozitiv medical, disponibil sub formă de spray de 75 ml.
STOC EPUIZATLivrarea PlastoSpray spray plastic pentru pansarea ranilor-STOC 0 produs de Actavis se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului PlastoSpray spray plastic pentru pansarea ranilor-STOC 0 produs de Actavis are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului PlastoSpray spray plastic pentru pansarea ranilor-STOC 0.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !