Pinosol solutie nazala

Pinosol solutie nazala

10,00 lei 11,00 lei
Ne pare rau dar acest produs nu face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Pinosol solutie nazala

Descrierea produsului

Mod de Administrare


Adultii vor administra câte 2-3 picaturi de produs în ambele narine, la început la interval de o ora, apoi la intervale mai mari. Pentru inhalare folositi schema cu 2 ml din preparat adaugat la 1 litru de apa ce fierbe, de doua ori pe zi. La copii cu vârsta mai mare de 1 an: 1-2 picaturi de 3-4 ori pe zi. La copii cu vârsta între 1-2 ani: se poate folosi pentru dispersarea preparatului pe mucoasa nazala un tampon de vata (bastonas cu capatul învelit în vata). Copiilor cu vârsta sub 2 ani: nu le aplicati direct picaturile nazale datorita riscului aspiratiei fluidului. Preparatul se administreaza în mod obisnuit timp de 5 (3-7) zile.

Efecte Adverse


În timpul utilizarii produsului, pot aparea rareori senzatii de prurit si de arsuri la nivelul mucoasei nazale. Va rugam sa consultati medicul referitor la continuarea administrarii preparatului în cazul aparitiei efectelor adverse sau a altor reactii neobisnuite.

Precautii


Consultati medicul în cazul administrarii concomitente si a altor medicamente. La copii sub 2 ani: exista posibilitatea (cel putin teoretic) introducerii preparatului în caile respiratorii (laringe, trahee, bronhii) datorita inspiratiei profunde. Daca simptomele persista sau chiar se agraveaza în timpul utilizarii preparatului, consultati medicul.

Contraindicatii


Pinosol nu trebuie folosit în cazul hipersensibilitatii cunoscute la preparat sau la pacientii cu rinite alergice. Preparatul nu trebuie administrat copiilor sub 1 an. Nu se va administra preparatul copiilor cu vârsta cuprinsa între 1 si 2 ani decât daca se va face printr-o metoda adecvata (preparatul se disperseaza pe mucoasa nazala cu ajutorul unui tampon de vata, apasând usor pe ambele narine).

Mod de Prezentare si Compozitie


Flacon 10 ml continand Oleum pini silvestris 0,3752 g, oleum menthae piperitae 0,1000 g, oleum eucalipty 0,0500 g, thymolum 0,0032 g, azulenum 0,0020 g, tocoferolum aceticum 0,1700 g în 10 g solutie

Indicatii


Preparatul se foloseste în tratamentul racelii si afectiunilor inflamatorii ale mucoasei nazale si nazo-faringiene, precum si la pacientii ce au fost supusi unei interventii chirurgicale la nivelul cavitatii nazale. În plus, inhalarea substantelor active poate influenta favorabil afectiunile infectioase inflamatorii ale cailor respiratorii (laringite, traheite, bronsite). Fara recomandarea medicului dvs., preparatul poate fi folosit numai în racelile fara complicatii. Preparatul poate fi folosit de adulti, adolescenti si copii cu vârsta mai mare de 1 an. Poate fi administrat femeilor însarcinate sau care alapteaza.Livrarea Pinosol solutie nazala produs de SlovakoFarma, Slovacia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Pinosol solutie nazala produs de SlovakoFarma, Slovacia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Pinosol solutie nazala.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !