Phlebodia 600 MG, 30 comprimate

Phlebodia 600 MG, 30 comprimate

  • Produsul este La comanda
  • Producator: INNOTHERA
54.95 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Phlebodia 600 MG, 30 comprimate

Descrierea produsului


PHLEBODIA este un medicament venotonic si vasoprotector. Acesta crește tonusul venelor și rezistența capilarelor (vase de sânge mici). Acest medicament este utilizat la adulți, ca tratament pe termen scurt, pentru ameliorarea simptomelor asociate cu insuficiența venoasă cronică (circulație deficitară a sângelui venos).

 Nu utilizaţi PHLEBODIA: 
- dacă sunteţi alergic la diosmină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament  

Atenţionări şi precauţii
    
       Pentru o eficacitate sporită, trebuie să asociaţi acest medicament unui stil de viaţă sănătos.  evitaţi expunerea la soare şi căldură,  evitaţi statul în picioare prelungit,  menţineţi sub control greutatea corporală. Mersul pe jos si purtarea ciorapilor compresivi adecvaţi pentru picioarele dumneavoastră îmbunătăţesc circulaţia vasculară. 
PHLEBODIAîmpreună cu alte medicamente 

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente. Nu se cunosc interacțiuni ale diosminei cu alimente sau cu alte medicamente dar, în orice caz, nu trebuie să luați alte medicamente fără a vă adresa în prealabil medicului dumneavoastră. 
 PHLEBODIA se administrează înainte de micul dejun.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţivă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Sarcina
Nu trebuie să utilizați PHLEBODIA dacă sunteți gravidă, cu excepția cazului în care vă este recomandat de către medicul dumneavoastră. 
Alăptarea 
 
PHLEBODIA nu este recomandat în timpul alăptării. 
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Nu s-au raportat efecte ale diosminei asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje.
Cum să utilizaţi PHLEBODIA 
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doze Adulţi( ≥ 18 ani): Doza recomandată este de 1 comprimat filmat pe zi, dimineața înainte de micul dejun.

Dacă luați mai mult PHLEBODIA decât v-a fost recomandat sau dacă un copil ia accidental acest medicament, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.
Nu au fost raportate cazuri de supradozaj cu diosmină. 
Dacă uitaţi să utilizaţi PHLEBODIA Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 
 Reacţii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): - greață (senzație de rău), diaree, arsuri în capul pieptului (indigestie)
 


Livrarea Phlebodia 600 MG, 30 comprimate produs de INNOTHERA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Phlebodia 600 MG, 30 comprimate produs de INNOTHERA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Phlebodia 600 MG, 30 comprimate.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !