Obesimed Pachet Promotional 135 cps

Obesimed Pachet Promotional 135 cps

210,00 lei 258,00 lei
  • Primesti 4 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Obesimed Pachet Promotional 135 cps

Descrierea produsului

Indicatii


Obesimed Pachet Promotional 135cps este un dispozitiv medical pentru tratarea supraponderabilitatii, de la cea usoara pana la cea extrema, la adulti si la copiii in varsta de cel putin 10 ani. Utilizarea Obesimed previne excesele alimentare, sustine alimentatia echilibrata si duce la o pierdere substantiala in greutate. Ingredientul activ al Obesimed absoarbe cantitati mari de apa si formeaza o substanta naturala care umple stomacul. Se produce astfel impresia de plin, contribuind la senzatia de satietate in timpul mesei si dupa masa.
Obesimed incetineste trecerea mincarii prin stomac formind o masa coloidala cu consistenta viscoasa. Aceasta (masa viscoasa) contribuie la senzatia de satietate a stomacului, prevenind astfel supraponderabilitatea extrema si facilitind adoptarea unui alt stil de alimentatie. Produsul reduce, de asemenea, continutul de colesterol si amelioreaza starile de constipatie. Ingredientul activ al Obesimed este o fibra naturala pe care corpul nu o absoarbe si nu o digera. Obesimed este un dispozitiv medical din clasa IIa.

Dozarea şi modul de administrare
Obesimed nu trebuie folosit mai mult de 30 de zile într-o perioadă de tratament. După 4 zile de pauză, tratamentul se poate relua. Înghiţiţi capsula întreagă. În perioada de slăbire cu Obesimed®, alimentaţia zilnică trebuie completată cu un preparat cu vitamine şi minerale de la A la Z.

Adulţi
Câte 2 capsule de 3 ori pe zi, cu 1 oră înainte de masă, luate cu 2 pahare mari de apă (± 500ml).

Copii cu vârsta de cel puţin 10 ani
Câte 2 capsule de 2-3 ori pe zi, cu 1 oră înainte de masă, luate cu 2 pahare mari de apă (± 500ml).

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Compoziţia
Produsul este obţinut din ingrediente vegetale: OMTEC 19®, amidon din cartof, hipromeloză (E464), ulei de floarea soarelui, dioxid de titan (E171).

Greutatea totală netă
135 capsule, 895 mg/capsulă.

Alergeni
Acest produs nu conţine alergeni.
Produsul este adecvat pentru vegetarieni.

Utilizarea în perioada de sarcină şi/sau alăptare
În perioada de sarcină sau alăptare este nerecomandat slăbitul, pentru că eventualele substanţe dăunătoare eliberate din ţesutul adipos se pot transmite la copil. De aceea, este nerecomandată utilizarea Obesimed®.

Utilizarea în combinaţie cu alte medicamente
Obesimed reduce nivelul de glucoză din sânge. De aceea, este nerecomandată utilizarea împreună cu alte suplimente alimentare/medicamente care au un efect hipoglicemiant comparabil. Medicamentele cu administrare orală trebuie luate cu 1 oră înainte sau 4 ore după utilizarea Obesimed.

Atenţionări
• Obesimed nu trebuie utilizat în caz de hipersensibilitate faţă de unul sau mai multe dintre ingrediente. În cazul în care nu ştiţi dacă aveţi voie să utilizaţi Obesimed® şi/sau dacă îl puteţi utiliza în combinaţie cu un alt medicament, consultaţi medicul sau farmacistul.
• Atenţie! Nu deschideţi capsula înainte de a o înghiţi.
• Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor mici.
• Utilizarea de către copii este permisă doar sub stricta supraveghere a adulţilor.

Efecte secundare posibile
Obesimed este bine tolerat şi are puţine efecte secundare. În urma utilizării Obesimed pot apărea deranjamente gastrice şi intestinale minore, cum ar fi diaree uşoară, eructaţie şi meteorism. Aceste efecte secundare dispar de cele mai multe ori după câteva zile. Dacă problemele persistă mai mult de 3 zile, consultaţi medicul.
Livrarea Obesimed Pachet Promotional 135 cps produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Obesimed Pachet Promotional 135 cps produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Obesimed Pachet Promotional 135 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Obecon Obecon

88,20 lei 99,40 lei

Cafea verde 60cps Cafea verde 60cps

119,62 lei

Cafea Fitness Antioxidant Cafea Fitness Antioxidant

31,40 lei 35,00 lei

Obecol x120cps Obecol x120cps

99,09 lei 109,00 lei

Effervescent Carnitine zmeura Effervescent Carnitine zmeura

23,80 lei 26,50 lei