Nutri-nano Coenzima Q10 3.1xsoftgels 50s

Nutri-nano Coenzima Q10 3.1xsoftgels 50s

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Solgar
248,63 lei
  • Primesti 4 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Nutri-nano Coenzima Q10 3.1xsoftgels 50s

Descrierea produsului

Descriere generala

COENZIMA Q-10 (CoQ-10) se regăsește în fiecare celulă din plante sau animale, deși sursele alimentare ar putea să nu fie suficiente pentru a acoperi o deficiență. Este o componentă esențială a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizează pentru a produce energia ATP necesară corpului pentru creșterea și susținerea celulelor.

Este produsă de organismul uman și este necesară pentru funcționarea de bază a celulelor. S-a observat faptul că nivelurile de CoQ-10 scad odată cu înaintarea în vârstă, fiind reduse în cazul persoanelor cu afecțiuni cronice.

Coenzimele ajută enzimele să funcționeze corespunzător pentru a digera alimentele și a îndeplini alte funcții ale organismului, inclusiv protejarea inimii și a mușchilor scheletici.

Tehnologia Nutri-Nano™ este o tehnologie patentată, ce transformă substanțele nutritive solubile în grăsime în substanțe amfifile (solubile atât în grăsime cât și în apă), beneficiind astfel de o absorbție fără precedent, ce conduce la o mai bună biodisponibilitate și eficiență superioară.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură:

Coenzima Q-10 Nutri-NanoTM (ubiquinonă) 30 mgLivrarea Nutri-nano Coenzima Q10 3.1xsoftgels 50s produs de Solgar se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Nutri-nano Coenzima Q10 3.1xsoftgels 50s produs de Solgar are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Nutri-nano Coenzima Q10 3.1xsoftgels 50s.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...