NEBULiZATOR CU COMPRESOR MR.HIPPO

NEBULiZATOR CU COMPRESOR MR.HIPPO

315,00 lei
  • Primesti 6 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

NEBULiZATOR CU COMPRESOR MR.HIPPO

Descrierea produsului

Nebulizator cu compresor Mr. Hippo

Nebulizator PiC Solution, cu compresor Mr. Hippo

Gama de produse PiC Solution este fabricata la cele mai inalte standarde de calitate de producatorul Artsana SpA leader de piata in Italia. Printre marcile produse de Artsana SpA enumeram: Chicco, Boppy, Prenatal, Lycia, Control. Produsele sunt testate la Universitatea din Parma și sunt conforme cu directiva 2012/19/UE. Gama extinsa de produse contine : nebulizatoare, termometre, tensiometre, terapie calda/rece.

MrHippo este un dispozitiv medical de clasa II-a care transforma medicamentele din stare lichida in aerosoli, pentru ca acestea sa poata fi administrate direct la nivelul cailor respiratorii.

CUPA DE NEBULIZARE SIDESTREAM® : eficienta tratamentului cu aerosoli depinde de calitatea difuziei medicamentului prin tractul respirator. Cupa de nebulizare are un rol esential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand astfel un tratament rapid și uniform. Ca urmare a efectului Double Venturi, aerul nu doar patrunde in cupa de nebulizare din partea de jos (aer comprimat), ca la cupele de nebulizare conventionale, ci și din partea de sus. Debitul suplimentar de aer din lateral, impreuna cu debitul de aer de la compresor transmite mai multe particule catre plamani.

Cupa de nebulizare Sidestream® permite o penetrare mai profunda a medicamentului in tractul respirator, acest lucru fiind asigurat prin dimensiunea perfecta a particulelor de aerosoli.

MrHippo este un nebulizator special proiectat pentru copii.Prezinta forme usoare și un aspect atractiv ce elimina atitudinile de refuz, in special din partea copiilor, specifice terapiei cu aerosoli.

Aparatul pentru aerosoli MrCarrot este validat clinic prin intermediul standardului BSI, BS EN 13544-1 : 2007 și testat la Universitatea din Parma.

Beneficii Aparat Aerosoli PiC Solution MrHippo:

- Scurtarea timpului de inhalare a medicatiei datorita ratei crescute de nebulizare de aprox. 0,28 ml/minut;
- Cresterea eficientei tratamentului prin depunerea la nivelul alveolelor pulmonare a medicatiei administrate datorita micsorarii particulelor de aerosoli ;
- Compresor robust cu durata de functionare crescuta permitand administrarea frecventa a tratamentului ;
- Rapiditate și usurinta in utilizare a aparatului de aerosoli PiC Solution MrHippo;
- Garantia produsului este de 5 ani.

Caracteristici:

- Timp redus de nebulizare;
- Volum rezidual de medicament mic;
- Mod facil de operare - un singur buton;
- Silentios.

Date Tehnice:

- Alimentare electrica: 230V 50Hz 130 VA;
- Capacitate cupa nebulizator: 10 ml;
- Debit max: 15 +/- 2 l/min;
- Presiune max: 2 +/- 0,4 atm;
- Debit de lucru: 7 +/- 1 l/min ;
- Presiune de lucru: 0,6 +/- 0,15atm;
- DAMM (diametrul mediu al particulei de aerosol): 3,49 +/- 0,08μm MMAD;
- Fractie respirabila % nebulizat <5 μm (PORR). Acesta indica procentul de particule cu dimensiuni intre 1μm și 5μm, adica cele care pot patrunde in plamani la dimensiune optima: 70,6% +/- 1.1%;
- Conditii de utilizare: 20’ ON - 40’ OFF;
- Nivel zgomot la o distanta de 50 cm: 74 dB. Aceste informatii au fost masurate la un aparat nou; Valorile pot varia in functie de durata utilizarii ;
- Specificatiile pot varia in cazul suspensiilor și solutiilor cu o vascozitate crescuta;
- Temperatura de lucru: intre 5°C și 40°C;
- Umiditatea de lucru: intre 15% și 85% umiditate relativa;
- Greutatea aparatului: aprox. 2.05 Kg;
- Dimensiunile aparatului: aprox. 236 (W) x 175 (H) x 237 (D) mm.

Continutul cutiei: aparatul, kit-ul de nebulizare SIDESTREAM ® , furtun, filtru de aer, piesa de gura, masca 2-in-1 pentru adulti și copii, piesa de nas, manual de utilizare și certificat de garantie. Produsul are termen de garantie 5 ani.Livrarea NEBULiZATOR CU COMPRESOR MR.HIPPO produs de PIC ARTSANA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului NEBULiZATOR CU COMPRESOR MR.HIPPO produs de PIC ARTSANA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului NEBULiZATOR CU COMPRESOR MR.HIPPO.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !