NATURA MIX COPII GRANULE 50GR

NATURA MIX COPII GRANULE 50GR

102,78 lei
  • Primesti 2 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

NATURA MIX COPII GRANULE 50GR

Descrierea produsului

Natura Mix Sprijin este un produs 100% natural, care conţine Lăptişorul de Matcă Aboca exclusiv, liofilizat pornind de la 600 mg de Lăptişor de Matcă proaspăt, asociat cu sucul liofilizat de Acerola, care are o acţiune de susţinere şi refacere. Formula este completată cu amestecul de fructe roşii Cyanidin-3, cu un înalt conţinut de antociani, constituit din sucuri liofilizate de Afine, Soc şi Mure, selectate în mod special pentru acţiunea lor sinergică. Mai precis, sucul liofilizat de Afine desfăşoară o acţiune antioxidantă şi sucul liofilizat de Soc este util şi pentru sistemele naturale de apărare ale organismului. Datorită acestor caracteristici ale sale, Natura Mix Sprijin este indicat în următoarele cazuri:

  • perioade de oboseala
  • schimbări de anotimp
  • activităţi zilnice solicitante.

Natura Mix Sprijin pliculeţe orosolubile este indicat pentru copii şi adulţi care au nevoie de un sprijin fiziologic pentru organism.  

Mod de utilizare: Se recomandă administrarea unui pliculeţ pe zi, de preferat dimineaţa, pentru copiii sub 6 ani şi 2 pliculeţe pe zi pentru copiii peste 6 ani şi pentru adulţi. Conținutul pliculețului poate fi dizolvat direct în gură sau poate fi diluat în apă, sucuri de fructe ori iaur.  

Avertizări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.  

CYANIDIN-3: Din Cercetările Aboca, o selecţie de sucuri liofilizate, uşor de asimilat, foarte bogate în cianidin-3-glucozidă: o substanţă naturală care aparţine clasei antocianozidelor.

INGREDIENTE: Zahăr din Trestie de zahăr, Lăptişor de Matcă liofilizat, suc liofilizat din fructe de Acerola (Malpighia punicifolia), Inulină din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), Aromă naturală, suc liofilizat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), suc liofilizat din fructe de Soc (Sambucus nigra), gumă de Acacia (Acacia senegal), suc liofilizat din fructe de Mur (Rubus fruticosus), extract uscat din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus).
CANTITATE PENTRU DOZA ZILNICă RECOMANDATă - 2 PLICULEŢE (5 g)
Lăptişor de Matcă liofilizat
200 mg
caracterizat în acid 10-hidroxidecenoic 4% corespunzător cu 600 mg de Lăptişor de Matcă proaspa
18 mg
Suc liofilizat din fructe de Acerola
170 mg
Cyanidin-3 compus din:
221,3 mg
Suc liofilizat + extract uscat din fructe de Afin
97,50 mg
Suc liofilizat din fructe de Soc
82,50 mg
Suc liofilizat din fructe de Mur titrat în antocianozide totale 3,4% exprimate drept clorură de cianidin-3-glucozida
41,3 mg
7,5 mg


Livrarea NATURA MIX COPII GRANULE 50GR produs de Abocca Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului NATURA MIX COPII GRANULE 50GR produs de Abocca Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului NATURA MIX COPII GRANULE 50GR.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !