Mycoheal Ovule

Mycoheal Ovule

10,65 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Mycoheal Ovule

Prospect

Compozitie si mod de prezentare


Mycoheal conţine miconazol nitrat, derivat sintetic de feniletil imidazol (2,4 diclorbenzil oxifeniletil imidazol mononitrat), foarte activ antifungic, împotriva dermatofiţilor, candidei şi alte specii de fungi şi cu activitate antibacteriană ridicată împotriva bacililor şi cocilor grampozitivi. Este de asemenea activ în infecţiile secundare datorate micozelor.


Formă de prezentare: Mycoheal 200,supozitoare vaginale: cutii cu 7 supozitoare vaginale, fiecare supozitor conţinând 200 mg miconazol nitrat B.P. Mycoheal cremă vaginală: tub cu 50 g cremă, fiecare gram conţine 20 mg nitrat de miconazol B.P. Fiecare tub este însoţit de aplicator vaginal.Contraindicatii


Contraindicaţii: Dacă apare intoleranţă la miconazol trebuie cântărit raportul risc/beneficiu.Reactii adverse


Farmacologie: Toxicitatea faţă de ciuperci se datorează faptului că miconazolul permeabilizează membrana celulară a acestora şi inhibă sinteza sterolilor. Miconazolul inhibă sinteza trigliceridelor şi fosfolipidelor, rezultând o concentraţie toxică a peroxizilor de hidrogen ce contribuie la deteriorarea organitelor celulare şi la necroza celulară. În Candida albicans inhibă transformarea blastoforelor într-o formă de miceliu invaziv.

Precauţii: În perioada de sarcină şi alăptare, de asemenea pentru populaţia de vârstă pediatrică şi geriatrică documentarea nu este încă completă.

Efecte adverse: Tratamentul cu Mycoheal este bine tolerat. Rareori pot apărea urticarie, vezicule, senzaţie de arsură, roşeaţă sau alte semne de iritaţii ale pielii.Administrare


Aplicare şi dozare: Mycoheal 200, supozitoare vaginale - se introduce adânc câte un supozitor în vagin 7 zile consecutiv, ori se introduce un supozitor prima seară, apoi câte unul dimineaţa şi seara 3 zile consecutiv. Mycoheal cremă vaginală - se introduce adânc în vagin un aplicator plin cu cremă, seara, timp de 7-14 zile.Indicatii


Indicaţii: Vulvo-vaginite fungice, infecţii determinate de Candida; infecţii secundare cauzate de bacterii grampozitive.


PRODUSUL NU ESTE PE STOC!!!


Observatii


Acest medicament se elibereaza in farmacie pe baza de prescriptie medicala
Livrarea Mycoheal Ovule produs de Dar Al Dawa,Iordania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Mycoheal Ovule produs de Dar Al Dawa,Iordania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Mycoheal Ovule.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !