Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml

Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DAMAR
39,44 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml

Descrierea produsului

Indicatii


Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml este o crema-balsam cu extract purificat de rasina Mumie si Sunghit pentru articulatii.
In compoziția sa intră un întreg complex de la 25 pana la 40 de substanțe organice și minerale: produsele de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid ben¬zoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanină, alanină, arginină, acid glutamic, acid aspartic, glicină, lizină, metionină, serină, tirozină, valină), terpenoide, steroizi naturali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice, macro- și micro¬elemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu etc.
Marele medic Max Gerson afirma că pentru a trăi organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, ori toate acestea se regăsesc în rășina Mumie. Fiecare din elementele componente actionează asupra proceselor metabolice corespunzătoare ale organismului, activează procesele regeneratoare ale tuturor țesuturilor, au acțiune detoxifiantă, antiinflamatoare, cresc imunitatea și rezistența corpului, restabilesc funcțiile scăzute ale nervilor periferici și ale centrilor de analiză ai creierului, participă la biosinteza ADN-ului celular, grăbind diviziunea și mărirea numărului celulelor.
Administrarea sistematică a acestei răsini face să sporească numărul și forța limfocitelor T și a limfocitelor B, arsenalul de elită al sistemului imunitar. În medicina tradițională, rășina Mumie acționează direct, stimulând procesele de refacere și cicatrizare, totodată influențând curățarea rapidă a rănilor de microbi și bacterii, inhibând evoluția proceselor inflamatorii, acționează în cazul rănilor (a celor purulente), accelerând procesul de epitelizare şi scurtând timpul necesar regenerării pielii. Răşina Mumie are efecte pozitive asupra regenerării oaselor, stimulează procesul de regenerare a ţesutului osos în cazul fracturilor şi scurtează perioada necesară refacerii.
Şunghitul este o rocă unică ce are forma unei carcase microporoase de alumosilicat, care este umplută cu carbon. În medicina naturistă el posedă uimitoare proprietăţi curative şi protectoare. Datorită proprietăților sale, șunghitul are o capacitate de absorbție de 80% a metalelor, zincului, plumbului, radionuclizilor, cuprului și a altor elemente dăunătoare din apă. Prin aceste proprietăţi se explică faptul că şunghitul posedă capacitatea de a ameliora multe boli, de a normaliza funcţionarea organelor şi de a păstra tinereţea şi frumuseţea corpului uman.
Şunghitul se foloseşte ca adjuvant la tratarea rănilor, furunculozei şi a dermatitei atopice. Spălarea zilnică cu apa mineralizată prin şunghit menţine elasticitatea şi tonusul pielii, înlătură ridurile slab conturate şi exfolierea pielii. Fulerenii de şunghit accelerează procesul de regenerare a ţesutului în perioada de pubertate, adică înlătură coşurile. Astfel, şunghitul readuce tinereţea şi frumuseţea pielii. Clătirea părului cu astfel de apă întăreşte părul, făcându-l mai mătăsos, mai strălucitor, împiedică chelirea. Savanţii care au cercetat proprietăţile unice ale şunghitului l-au numit „piatra sănătății”. Cerecetările asupra acestui miracol al naturii continuă.


Livrarea Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml produs de DAMAR se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml produs de DAMAR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...

Din aceeasi categorie

Cal-D-Vita x 60 cpr masticabile Cal-D-Vita x 60 cpr masticabile

35,34 lei 38,90 lei

4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete 4 Bones PLUS Sun Medic 30 tablete

49,12 lei 51,12 lei

Artroflex Compus x90 capsule Artroflex Compus x90 capsule

85,00 lei 94,00 lei

Arthroguard 80 capsule Arthroguard 80 capsule

81,60 lei 90,70 lei

Artroflex Compus 90 capsule Artroflex Compus 90 capsule

85,00 lei 94,00 lei

Artro Force Beres X 60 Comprimate Artro Force Beres X 60 Comprimate

53,70 lei 59,40 lei

Hyalur Hyalur

84,40 lei 93,80 lei

Bonviva Bonviva

127,80 lei