Mucosolvan 30mg x 20 tb

Mucosolvan 30mg x 20 tb

25,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Mucosolvan 30mg x 20 tb

Descrierea produsului

Mucosolvan 30mg x 20 tb


Mucosolvan 30mg este indicat ca terapie secretolitică în afecţiuni bronhopulmonare cronice asociate cu secreţie anormală de mucus şi afectare a transportului mucusului; tratamentul afecţiunilor bronşice acute şi episoadelor acute ale bronhopneumopatiei cronice. De asemenea, MUCOSOLVAN este indicat pre- şi postoperator.

Sarcina şi alăptarea
Sarcina:
Studiile la animale de laborator nu au evidenţiat un efect teratogen. în absenţa efectului teratogen la animale, un efect malformativ la om nu este de aşteptat. În clinică, nu există la ora actuală date suficiente pentru evaluarea unui potenţial efect malformativ sau fetotoxic datorat administrării clorhidratului de ambroxol în cursul sarcinii. În consecinţă, ca o măsură de precauţie, este recomandat să nu se administreze clorhidratul de ambroxol la femeia însărcinată.
Alăptare:
Medicamentul trece în laptele matern; nu se recomandă administrarea produsului în perioada de alăptare.


Mucosolvan 30mg 20 tablete

Contraindicatii


Hipersensibilitate la clorhidratul de ambroxol sau la oricare din componentele medicamentului. Copii sub 6 ani.


Efecte adverse


Este posibil să apară reacţii gastro-intestinale minore, de tipul greaţă, vomă, gastralgii, care cedează rapid la scăderea dozei. Au fost descrise cazuri de reacţii cutaneo-mucoase: eritem, rush, prurit, urticarie. Foarte rar, au fost semnalate reacţii anafilactoide, care au avut o evoluţie favorabilă. în acest caz tratamentul trebuie întrerupt.
De asemenea, foarte rar au fost descrise cefalee şi vertij.


Precautii


Acest medicament nu este adecvat administrării la copii, pentru care sunt disponibile alte forme farmaceutice.


Interactiuni


MUCOSOLVAN nu se administrează concomitent cu antitusive şi/sau cu substanţe care scad secreţia bronşică (de exemplu, de tip atropinic); aceste asocieri fiind nejustificate. Administrarea concomitentă de MUCOSOLVAN şi antibiotice (amoxicilină, cefuroximă, eritromicină, doxicilină) duce la creşterea concentraţiei de antibiotice la nivelul pulmonar. Nu s-au semnalat alte interacţiuni medicamentoase cu relevanţă clinică.

Mucosolvan 30mg x 20 tbLivrarea Mucosolvan 30mg x 20 tb produs de Boehringer Ingelheim Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Mucosolvan 30mg x 20 tb produs de Boehringer Ingelheim Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Mucosolvan 30mg x 20 tb.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !