Miconal Ecobi Crema vaginala

Miconal Ecobi Crema vaginala

13,76 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Miconal Ecobi Crema vaginala

Prospect

Reactii adverse


Uz local: ocazional, fenomene de sensibilizare sau iritatii locale, care impun întreruperea tratamentului. Uz vaginal: în primele saptamâni de tratament sunt posibile: arsuri si iritatie vaginala, crampe pelviene, mult mai rar eruptii cutanate si cefalee. În aceste cazuri se impune întreruperea tratamentului si instituirea terapiei corespunzatoare. În cazul aparitiei unor fenomene diferite de cele descrise, se recomanda a se adresa medicului curant. Nu se utilizeaza produsul dupa data expirarii.

La femeile însarcinate produsul va fi utilizat numai în caz de stricta necesitate sub controlul medicului. Utilizarea produsului timp îndelungat poate da nastere unor fenomene de sensibilizare. În aceasta situatie se impune întreruperea tratamentului si instituirea unei terapii corespunzatoare.


Contraindicatii


Hipersensibilitate individuala dovedita fata de produs.


Compozitie si mod de prezentare


1 g crema contine: Principiu activ: miconazol nitrat: 20 mg. Excipienti: palmito-stearat etilen glicol, gliceride polioxietilenate, ulei de vaselina, hidroxietilidenmetil-pirandiona sare sodica, butilhidroxianisol, butilhidroxitoluol, ascorbil palmitat, apa distilata

Tub 78 g crema vaginala.

Indicatii


Crema dermatologica 2%: tratamentul local al infectiilor cutanate si ale unghiei provocate de dermatofiti sau Candida. Crema ginecologica 2%, ovule vaginale 50 mg, capsule vaginale 1 200 mg, lavanda vaginala 0,2%: tratamentul infectiilor fungice vaginale sau vulvo-vaginale în special cu Candida.


Administrare


Crema vaginala 2%: continutul aplicatorului vaginal (5 g crema) de doua ori pe zi.

Modalitate de folosire a aplicatorului pentru crema vaginala: se deschide tubul de crema perforând capacul de aluminiu cu extremitatea opusa a dopului. Se însurubeaza aplicatorul pe filetul tubului. Se preseaza tubul în partea terminala, pâna la umplerea completa a aplicatorului cu crema. În caz de rezistenta a pistonului, acesta se retrage usor. Se detaseaza aplicatorul si se închide tubul. În pozitia culcat, cu genunchii flectati si îndepartati, se introduce cu atentie aplicatorul profund în vagin. Se împinge pistonul pâna la capat pentru completa golire a aplicatorului. Se retrage aplicatorul fara a atinge pistonul. Dupa utilizare, aplicatorul va fi pastrat bine spalat cu apa calda si sapun si uscat. Daca medicul recomanda, acesta se va steriliza, fara a utiliza apa calda la o temperatura mai mare de 50C sau eter. Pistonul poate fi extras din cilindru pentru o mai buna spalare si uscare. Se pastreaza în conditii de perfecta curatanie pâna la utilizarea urmatoare, închis în cutie. Modul de utilizare a flaconului de lavanda vaginala: se rupe partea terminala a capsulei de închidere. Se introduce canula în pozitie corecta. Se introduce cu delicatete canula în vagin si se preseaza flaconul treptat, concomitent cu o usoara miscare circulara a acestuia, în asa fel încât irigarea sa fie lenta si omogena.


Observatii


Acest medicament se elibereaza in farmacie pe baza de prescriptie medicalaLivrarea Miconal Ecobi Crema vaginala produs de Ecobi Farmaceutici,Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Miconal Ecobi Crema vaginala produs de Ecobi Farmaceutici,Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Miconal Ecobi Crema vaginala.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !