Meno Ease Nature's

Meno Ease Nature's

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Meno Ease Nature's

Descrierea produsului

Interactiuni


Calciul şi alte minerale pot afecta absorbţia altor medicamente. Nu luaţi acest produs la mai puţin de 2 ore de alte medicamente. Discutaţi cu medicul curant despre medicamentele şi suplimentele alimentare pe care le folosiţi. Pentru a fi uşor de înghiţit, tabletele au fost acoperite cu un strat alunecos. Nu se recomandă a se administra la femeile gravide sau care alăptează. Evitaţi folosirea acestui produs dacă aveţi un istoric de litiază renală. A nu se depăşi doza recomandată. Supradozele pot provoca reacţii adverse. Dacă luaţi o doză mai mare decât cea recomandată, efectul nu va fi mai mare. Consultaţi medicul înainte de administrarea acestui produs dacă suferiţi sau aţi suferit de diverse boli sau dacă folosiţi alte medicamente sau remedii (incluzând produsele OTC), sau dacă intenţionaţi să efectuaţi investigaţii medicale. În situaţia în care constataţi apariţia unor reacţii adverse (incluzând discomfortul gastrointestinal sau reacţii alergice), întrerupeţi tratamentul şi adresaţi-vă medicului. Acest produs nu este recomandat a fi folosit pe termen lung. Limitaţi administrarea la 6 luni cu o pauză de 3 săptămâni. Nu se recomandă folosirea produsului de către persoanele cu vârstă sub 18 ani.

Compozitie si Mod de Ambalare


Wild Yam (Dioscorea villosa) (rădăcină) 400 mg
Sunătoare (St. John’s Wort Extract)
(Hypericum perforatum) (aerial) (standardizat să conţină 0,3% hypericină) 200 mg
Dong Quai (Angelica sinensis) (rădăcină) 200 mg
Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) (rădăcină) 200 mg
Lemn dulce (Licorice - Glycyrrhiza glabra) (rădăcină) 100 mg
Total Carbohidraţi 1 g
Fibre vegetale < 1 g
Calciu 99 mg
Sodiu 5 mg


Flacon cu 60 tablete.

Indicatii


Pentru combaterea neplăcerilor menopauzei
Meno-Ease este o combinaţie unică de substanţe active ce vă ajută să treceţi mai uşor peste simptomele neplăcute care apar odată cu instalarea menopauzei. Acest produs combină câteva ingrediente foarte benefice pentru persoanele de vârstă medie, cum ar fi extractele din rădăcina de Dioscorea villosa (Wild Yam) şi Angelica sinensis (Dong Quai), folosite în medicina tradiţională ca sprijin al sănătăţii femeilor. În plus, extractul din rădăcina de Cimicifuga racemosa (Black Cohosh) ajută la ameliorarea simptomelor psihice specifice menopauzei (tulburări ale somnului şi schimbări de dispoziţie) şi oferă o senzaţie de optimism şi de bine general. Combinând proprietăţile terapeutice ale sunătoarei (Hypericum perforatum) cu înţelepciunea medicinei tradiţionale, Meno-Ease vă ajută să treceţi cu bine peste tulburările emoţionale şi de confort intim ce apar odată cu înaintarea în vârstă.
Efecte:

* ajută la ameliorarea simptomelor psihice specifice menopauzei
* oferă o senzaţie de optimism şi de bine general

Mod de Administrare


Ca supliment alimentar pentru adulţi, luaţi 2 tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.Livrarea Meno Ease Nature's produs de Nature's Bounty, Cehia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Meno Ease Nature's produs de Nature's Bounty, Cehia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Meno Ease Nature's.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Livial Livial

71,97 lei

Prefemin Prefemin

41,14 lei 45,76 lei

Black Cohosh x 100 cp Black Cohosh x 100 cp

62,51 lei 68,76 lei

Secom Vitex x 100 cps Secom Vitex x 100 cps

44,21 lei 49,21 lei

Shecure 50tab Shecure 50tab

27,06 lei