MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS

MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS

71,17 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS

Descrierea produsului

EGA BIOTIC® – CEL MAI VERSATIL PROBIOTIC

Cea mai variată gamă de probiotice într-o singură capsulă;

Cel mai mare număr de tulpini probiotice- 15 tulpini lactice benefice + zinc;

Cea mai largă adresabilitate: intestinul gros (Bifidobacterium), intestinul subțire (Lactobacillus);

Reglează tranzitul intestinal, are eficientă dublă, atât în cazul diareei, cât și în cazul constipației;

26 miliarde unități formatoare de colonii (UFC) la momentul producției garantează prezența a minimum 20 miliarde bacterii benefice vii pe tot parcursul vieții produsului.

Complex unic de bacterii benefice– asociere în concentrații optime ale celor mai recomandate tulpini probiotice din lume, pentru reglarea florei intestinale pe timpul tratamentului cu antibiotic și nu numai.

Știați că? Organismul uman găzduiește de 10 ori mai multe celule bacteriene decât celule umane? Corpul nostru conține în jur de 10 trilioane de celule umane, în timp ce intestinele, plămânii și pielea găzduiesc 100 trilioane celule bacteriale.

Tractul digestiv uman găzduiește un habitat microbian mare și dinamic constituit din peste 500 de specii diferite de bacterii.

De unde au venit aceste bacterii? Și ce fac pentru corpul nostru?

Aceste bacterii „bune” sau „sănătoase” servesc o varietate de scopuri de la digestia alimentelor la prevenirea unor boli grave.

Probioticele sunt microorganisme vii, „bacterii prietenoase” care alcătuiesc o flora intestinală sănătoasă și echilibrată. Ajută la absorbția nutrienților, participa la sinteză vitaminelor; servesc drept “barieră”, protejând organismul împotriva infecțiilor (prin producerea de substanțe antimicrobiale și prin stimularea apărării naturale a corpului). Cresc imunitatea, au efect antiviral, antifungic și antiparazitar.

Din nefericire, pe măsură ce îmbătrânim, numărul de bacterii prietenoase din organism scade, acest lucru datorându-se mai multor cauze: dietă, stres, infecții, consum de antibiotice și alte medicamente, condiții de sănătate și altele. Din acest motiv, suplimentarea probioticelor consumate este esențială vieții: Pro-Biotic-„ Pentru viață!” (origine greacă și latină).

Ideea consumului de alimente cu tulpini benefice de probiotice nu este nouă. De fapt, oamenii din diverse culturi de pe glob au consumat probiotice sub formă de produse alimentare fermentate (iaurt, chefir, miso și altele) de mii de ani. Probioticele, joacă de asemenea un rol vital în modularea sistemului imunitar, 70% din acesta fiind situat în intestin.

Aportul suplimentar de probiotice are influențe pozitive asupra florei intestinale, previne infecțiile tractului intestinal, reduce intoleranță la lactoză, îmbunătățește funcția imună, reduce reacțiile inflamatorii și alergice, regularizează motilitatea intestinală, ajută în infecțiile uro-genitale și cele cauzate de H. pylori și îmbunătățește starea generală de sănătate și confort.

MegaBiotic®, asociere unică de 15 bacterii lactice benefice și zinc, poate restabili nivelul optim al bacteriilor din organism, ajutând organismul să funcționeze corect prin reducerea bacteriilor dăunătoare, întărirea funcției imunitare și stimularea digestiei.

Zincul contribuie la: întărirea imunității, funcția cognitivă normală, menținerea fertilității și reproducerii normale, metabolismul normal acido-bazic, al carbohidraților, al macronutrientilor, al acizilor grași și a vitaminei A. Zincul ajută la sinteză normală de ADN și a proteinelor, susține menținerea sănătății sistemului osos, unghiilor, părului și pielii.

EFECTE ȘI BENEFICII

Flora intestinală echilibrată. Reface echilibrul florei intestinale.

Reduce riscul apariției problemelor digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale (balonări, arsuri stomacale, colon iritabil);

Eficient în controlul și tratamentul diareei și al constipației;

Îmbunătățește sistemul digestiv;

Combate digestia dificilă; stimulează unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltază, alfa-galactozidaza și altele);

Reglează motilitatea intestinală;

Grăbește vindecarea;

Util în tratamentul intoleranței la lactoză. MegaBiotic® produce enzima lactază (beta-galactozidaza) care crește capacitatea organismului de asimilare a lactozei;

Concurează și elimina bacteriile dăunătoare din tractul gastro-intestinal și reduce ulceratiile;

Favorizează sinteză vitaminelor din complexul B și a vitaminei K.

Funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Stimulează sistemul imunitar și îl face mai puternic/întărește;

Reduce producția de IgE (imunoglobulina E) implicată în creșterea nivelului histamine; scade permeabilitatea mucoasei intestinale pentru toxine endogene;

Reglează acțiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale;

Modulează dezechilibrele sistemului imunitar: reduce endotoxinele cu rol în declanșarea bolilor autoimune, stimulează proliferarea globulelor albe din țesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), stimulează secreția de IgA (imunoglobulina A);

Ajută sistemul imunitar în distrugerea celulelor tumorale;

Îmbunătățește starea generală de sănătate și confort.

Antiinfectios. Antiviral. Antifungic. Antiparazitar.

Se asociază tratamentului cu antibiotice;

Protejează organismul împotriva infecțiilor prin producerea de substanțe antimicrobiene și prin stimularea apărării naturale a corpului; produce bacteriocin, care este principalul compus antimicrobian;

Ajută în infecțiile cauzate de H. Pylori

Reduce manifestările neplăcute cauzate de infecții vaginale, urinare, cutanate, pulmonare;

Reduce reacțiile inflamatorii și alergice;

Înlătura mirosul neplăcut al gurii- halenă;

Scade manifestările și recurentă diferitelor infecții precum: virusul febrei aftoase, poliomielitic, gripal, Staphilococcus aureus, Streptococus pneumonie, Salmonella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasmă, Trichinela, Toxocara.

INDICAȚII

Refacerea florei intestinale protectoare, reglarea tranzitului intestinal (diaree/constipație), balonări, arsuri stomacale, colon iritabil, intolerante alimentare (lactoză). Combate infecțiile și se asociază antibioticelor. Înlătura mirosul neplăcut al gurii.

PRECAUȚII

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul conține ingrediente provenite din surse naturale, pot există variații organoleptice de la un lot la altul; culoarea poate varia de la alb spre galben, fără a afecta caracteristicile produsului.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasă la îndemână și la vederea copiilor mici.

ADMINISTRARE

Adulți: o capsulă zilnic, înainte de masă.

Copii peste 3 ani: conținutul unei capsule poate fi amestecat cu lapte, ceai, apă sau mâncare, la temperatura camerei. Se poate asocia cu antibioticele, cu două ore înainte de prima doză de antibiotice.
Livrarea MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS produs de CosmoPharm se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS produs de CosmoPharm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului MEGA BIOTIC 20 DE MILIARDE+ZINC 10CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !