Lotiune Malavit x 30ml, Damar

Lotiune Malavit x 30ml, Damar

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DAMAR
47.04 lei 51.04 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Lotiune Malavit x 30ml, Damar

Descrierea produsului

Lotiune Malavit

Compoziție: in compoziția sa intră plante, minerale și alți compuși biologic activi, cum ar fi: compuși activi ai cuprului și ai argintului, mineralul malachit, acizi organici, inclusiv acid lactic, extract purificat de rășină Mumie, rășină naturală și rășini de cedru siberian, muguri de mesteacăn, muguri de pin, scoarță de stejar, bujor, coada-șoricelului, salvie, siminoc, mentă, gălbenele, mușețel, obligeană, cimbrișor, apă ionizată extrasă de la mai multe izvoare minerale vindecătoare.

Proprietăți: antiseptic, antibacterian, antiviral, antifungic, analgezic, antiedematos, dezodorizant

Proprietăți: adjuvant in acnee, amigdalită, arsuri, artroză, bronșită, bursită, candidoză genitală, clamidioză, degerări, dureri de cap si de dinți, dureri musculare, escare, endocervită, entorse, eroziuni ale colului uterin, febră musculară, faringită, fracturi, furunculoză, gripă, hematoame, herpes facial și genital, hiperhidroză, igienă intimă la bărbați, infecții cu ureaplasmă, întepături de insecte, iritații ale gâtului, laringo-traheită, leziuni minore, luxații, micoză interdigitală, nevralgie, nevrită, otită, otolaringită, paradontoză, în perioada de înainte de întreruperea artificială a sarcinii și de introducerea de contraceptive uterine, în perioada prenatală, pneumonie, rinită, risc de avort spontan, scabie, stomatită, tendovaginită (cu excepția proceselor degenerative ale țesuturilor), în tratarea rănilor, traumatisme, vaginită bacteriană, vânătăi, vegetații veneriene, vestibulită, virusul encefalitei de căpușă, vulvovaginită.

Mod de administrare:
ACNEE (COȘURI, COMEDOANE). Se aplică Malavit nediluat pe suprafața afectată de 2-5 ori pe zi.
AMIGDALITĂ. Se clătește cavitatea bucala cu Malavit diluat în apă în proportie de 1:10 până la 1:100 de 3-4 ori pe zi.
ARSURI, DEGERĂRI, ESCARE, HEMATOM, TRATAREA RĂNILOR, TRAUMATISME, VÂNĂTĂI.
Se aplică pe zona afectată o compresă din tifon cu Malavit diluat în apă plată în proporție de 1:2 – 1:5 . Se acoperă cu o folie de plastic și un tifon elastic timp de 2-3 ore. Procedeul se realizează de 2-3 ori. Solutia de Malavit nu se va aplica pe zone sângerânde ale pielii.
ARTROZĂ, BURȘITĂ, NEVRALGIE, NEVRITĂ, TENDOVAGINITĂ ( CU EXCEPȚIA PROCESELOR DEGENERATIVE ALE ȚESUTURILOR). Se fricționează zona afectată cu Malavit nediluat. Pe porțiunea respectivă se aplică o compresă din tifon și se acoperă cu o folie de plastic și o patură sau haină termo ( care încălzește) între 20 min. și 2-3 ore.
BRONȘITĂ, GRIPĂ, PNEUMONIE. Se face gargară cu Malavit diluat în apă plată : între 2 și 10 picături la 100 ml apă. Se fricționează zona gâtului și a pieptului cu Malavit nediluat. Se picură în nări Malavit diluat în apă plată în proporție de 1:100. Se masează zona lombară (proiecția rinichilor) cu Malavit nediluat.
CANDIDOZĂ GENITALĂ, CLAMIDIOZĂ, INFECȚII CU UREAPLASMĂ, ENDOCERVITĂ, EROZIUNI ALE COLULUI UTERIN, PERIOADA DE ÎNAINTE DE ÎNTRERUPERE ARTIFICIALĂ A SARCINII ȘI DE INTRODUCEREA DE CONTRACEPTIVE INTRAUTERINE, PERIOADA PRENATALĂ, RISC DE AVORT SPONTAN, VAGINITĂ BACTERIANĂ, VEGETAȚII VENERIENE, VESTIBULITĂ, VULVOVAGINITĂ (LA GRAVIDE).
Pasul 1: Se realizează băi locale vaginale (extern) cu o soluție de Malavit în proporție de 2 lingurițe la 200 ml. apă timp de 3-5 min.
Pasul 2: Se realizează spălături cu irigator în proporție de 2 lingurițe la 200 ml. apă.
Pasul 3: Se introduce adânc în vagin un tampon moale îmbibat cu Malavit în proporție de 2 lingurițe la 200 ml. apă timp de 2-5 ore, apoi se scoate.
Se realizează 10 astfel de proceduri.
DURERI DE CAP (CEFALEE). Se fricționează zonele dureroase ale capului cu Malavit nediluat. Dacă durerea de cap are drept cauză o afecțiune respiratorie acută, urmați tratamentul de la p.iritații ale gâtului.
DURERI DE DINȚI, PARADONTOZA.
a) Se clătește cavitatea bucală cu Malavit diluat în apă plată : 5-10 picături la o cană de apă de 2-5 ori pe zi.
b) Se aplică pe dinți tampoane umezite în soluție de Malavit și glicerină în proporție de 1:2 sau 1:2
ENTORSĂ, LEZIUNI MINORE, LUXAȚII. Cât mai repede posibil, fără a fi nevoie de comprese reci, se pune pe zona afectată un pansament bine înmuiat cu Malavit, apoi o compresă de plastic și tifon elastic timp de 2-3 ore. Procedeul se repetă de 2-3 ori pe zi.
FEBRĂ MUSCULARĂ. Se fricționează zona afectată cu Malavit nediluat.
FARINGITĂ, LARINGO-TRAHEITĂ. Se clătește cavitatea bucală cu Malavit diluat în apă în proporție de 1:10 pana la 1:100 de 3-4 ori pe zi. Se face gargară cu Malavit diluat în apă plată : între 2 și 10 picături la 100 ml apă. Se fricționează zona gâtului și a pieptului cu Malavit nediluat.
FRACTURI. Se introduce sub atelă sau ghips 10-20 ml de Malavit de 1-2 ori pe zi timp de 3 zile. Dupa scoaterea ghipsului se realizează procedeul de la punctul entorse.
FURUNCULOZĂ. Se aplică Malavit nediluat pe suprafața afectată de 2-5 ori pe zi.
HERPES FACIAL, HERPES GENITAL. Se aplică Malavit diluat în apă plată în proporție de 1:100 pe suprafața afectată de 2-5 ori pe zi.
HIPERHIDROZĂ (TRANSPIRAȚIE EXCESIVĂ AXILE, MÂINI, PICIOARE). Se pun comprese cu Malavit nediluat pe porțiunea în cauză timp de 30 min. Se realizează de 1-2 ori.
IGIENĂ INTIMĂ LA BĂRBAȚI: Se spală zona genitală cu o solutie de Malavit de 2 lingurițe la 200 ml. apă timp de 1-2 min.
ÎNȚEPĂTURI DE INSECTE. Se pun comprese cu Malavit nediluat pe locul înțepăturii timp de 7-10 min. Se realizează de 3 ori pe zi.
INFECȚII ALE GÂTULUI, IRITAȚII ALE GÂTULUI. Se face gargară cu Malavit diluat în apă plată : între 2 și 10 picături la 100 ml apă. Se fricționează zona gâtului și a pieptului cu Malavit nediluat. Se picură în nări Malavit diluat în apă plată în proporție de 1:100.
MICOZĂ INTERDIGITALĂ. Se pun comprese între degete cu Malavit nediluat și extract purificat de rășină Mumie în părți egale timp de 10 min. Procedeul se realizează de 1-2 ori.
OTITĂ. Se picură Malavit diluat cu apă plată în proporție de 1:10 până la 1:100 (individual) de 6-8 ori pe zi.
OTOLARINGITĂ. Se clătește cavitatea bucală cu Malavit diluat în apă în proporție de 1:10 pana la 1:100. Preventiv, se recomandă ca acest procedeu sa fie realizat mai ales toamna si primăvara.
RINITĂ. Se picură în nări o soluție de Malavit diluat în apă plată în proporție de 1:100 de 3-4 ori pe zi timp de 10 zile.
SCABIE. Se pun comprese cu Malavit nediluat pe zona afectată timp de 7-10 min. Se realizează de 3 ori pe zi.
SINUZITĂ. Se spală sinusurile nazale cu Malavit diluat în apă în proporție de 1:100 timp de 10 zile de 3-6 ori/zi.
STOMATITĂ.
a) Se clătește cavitatea bucală cu Malavit diluat în apă plată : 5-10 picături la o cană de apă de 2-5 ori pe zi. Sau
b) Se fricționează mucoasa cavității bucale cu tampoane umezite în soluție de Malavit și glicerină în proporție de 1:2 sau 1:2
VIRUSUL ENCEFALITEI DE CAPUȘĂ. Se pun comprese cu Malavit nediluat pe locul înțepăturii timp de 7-10 min. Se realizează de 3 ori în ziua în care s-a produs înțepătura.

MOD DE DILUARE A MALAVIT-ULUI

1ml inseamna 20 de picături, prin urmare:

Proportie Malavit Apa plata
1:10 10 picaturi
200 picaturi
1 linguriță de ceai (5 ml)
1/2 pahar ( 100 ml)
1:20 5 picaturi
100 picaturi
1 linguriță de ceai (5 ml)
1/2 pahar ( 100 ml)
1:50 2 picaturi
40 picaturi
1 linguriță de ceai (5 ml)
1/2 pahar ( 100 ml)
1:100 1 picatura
20 picaturi
1 linguriță de ceai (5 ml)
1/2 pahar ( 100 ml)

Durata administrării: vezi tabelul de mai sus.
A se agita înainte de administrare !
Solutia de Malavit nu se va aplica pe porțiuni afectate ale pielii ( de ex.: sângerânde).
Soluția diluată de Malavit își păstrează efectul terapeutic timp de 24 h.
Preparatul poate prezenta ușoare depuneri care nu ii afectează calitatea.
Este foarte important să se respecte cu strictețe concentrația de Malavit conform indicațiilor.

Termen de valabilitate: Se menține activ în mod stabil cel puțin 2 ani. Vezi inscripționare pe ambalaj.
Condiții de păstrare: Se păstrează într-un loc răcoros și ferit de lumină, la temperaturi ce nu depașesc 25°C. A nu se lăsa la indemâna copiilor

30 ml


Livrarea Lotiune Malavit x 30ml, Damar produs de DAMAR se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Lotiune Malavit x 30ml, Damar produs de DAMAR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Lotiune Malavit x 30ml, Damar.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !