LIVURON HEPA 24CPS

LIVURON HEPA 24CPS

66,20 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

LIVURON HEPA 24CPS

Descrierea produsului

Livuron hepa - ajută la buna funcţionare şi refacere a ficatului. Ficatul este cel mai mare organ care este responsabil pentru mai mult de 400 de funcții esențiale în corpul uman. Acestea includ eliminarea toxinelor, reglarea metabolismului, echilibrul hormonal, termoreglarea, metabolismul carbohidraților, metabolismul proteinelor, depozitarea glicogenului, refacerea rezervelor de sânge și vitamine, sinteza proteinelor plasmatice, producerea de substanțe care ajutăla digestie și multe alte procese.

Ficatul influențează activitatea celorlalte organe din corp și este vital pentru supraviețuirea acestuia. Datorită poziției sale strategice și a caracteristicilor multidimensionale, acest organ este, de asemenea, predispus la multe boli.

 

Afecţiunile hepatice pot surveni în urma:

• infecţiilor (hepatită)

• consumului de alcool

• administrării de medicamente

• noxelor industriale

• sindromului metabolic

• diabetului zaharat 

Stresul oxidativ reprezintă principalul mecanism patologic principal care participă la inițierea și progresia afecțiunii hepatice. În cadrul acestuia se formează compuși de azot și specii reactive de oxigen precum peroxid de hidrogen, radical hidroxil, radical hidroperoxil și anion superoxid care afectează celulele ficatului.

Organismul deține o serie de agenți în interiorul celulelor care îl protejează împotriva stresului oxidativ și afectarea ulterioară a țesutului. Acestea pot fi glutation, S-Adenozil-Metionină, tirodoxină și de asemenea și câteva enzime antioxidante precum superoxid dismutază, catalază, GSH-peroxidază și hemoxigenază -1. Dereglarea echilibrului între oxidanţi și antioxidanți în organism contribuie la accentuarea stresului oxidativ.

 S-a constatat faptul că țesutul hepatic are o capacitate mare de regenerare și prezintă un răspuns organizat și controlat al acestui organ la deteriorarea sa, indusă de stresul oxidativ ca urmare a agenților toxici, substanțe chimice, traumatisme, infecții sau intervenții chirurgicale.

Indicații: Supliment alimentar care contribuie la menținerea funcției normale a ficatului.

Compoziția/capsulă

Uridină monofosfat50 mg
Acid folic400 ug
Vitamina B12 (cianocobalamină)
6 ug
Citrat de colină (cu conținut de Colină 83 mg)237.14 mg
DL-alfa-tocoferil acetate (cu conținut de Vitamina E) (alfa-TE) - 50mg)- antioxidant100 mg a - TE
Slimarină / (Extract uscat de Armurariu - Sylibum marianum)112,5 mg


Doza recomandată: 1 capsulă pe zi.

 

Perioada de tratament recomandată: 3 - 6 luni.

Contraindicatii: Copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alaptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Ambalaj: 24 de capsule.
Livrarea LIVURON HEPA 24CPS produs de Naturpharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului LIVURON HEPA 24CPS produs de Naturpharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului LIVURON HEPA 24CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !