Linistress x 20 cps, Polipharma

Linistress x 20 cps, Polipharma

18,82 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Linistress x 20 cps, Polipharma

Descrierea produsului

Linistress capsule este un produs care poate fi utilizat pentru liniştirea persoanelor nervoase, cu tendinţă accentuată de iritabilitate şi agitaţie, în stări de tensiune emoţională, dar şi pentru reglarea tulburărilor de somn. Particularităţile substanţelor bioactive favorizează instalarea unei stări de linişte, produce relaxarea generală a organismului, îmbunătăţeşte stările de nervozitate însoţite de irascibilitate şi nelinişte.
Cele patru componente active naturale îşi potenţează reciproc acţiunea, favorizând inducerea stării de bine, linişte şi calm.

Linistress capsule este o combinaţie de componente naturale de origine vegetală care îşi completează reciproc proprietăţile de calmare, cu rezultate foarte bune în ameliorarea stărilor de agitaţie, nelinişte, iritabilitate şi stres, favorizând starea de bine a organismului şi revigorarea acestuia, precum şi inducerea unui somn uşor şi odihnitor.

O capsulă de Linistress conţine:
- 70 mg extract hidroalcoolic uscat din rădăcini de valeriană (Valeriana officinalis),
- Acid valerenic 0,8% (Maltodextrină),
- 25 mg extract din conuri de hamei 4:1 (Humulus lupulus),
- 40 mg extract de floarea pasiunii (Passiflora incarnata),
- 25 mg extract din părţi aeriene de roiniţă (Melissa officinalis) şi alte ingrediente.

Extractul de valeriană (Valeriana officinalis) are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind util în perioadele de stres intens. Are proprietatea de a reduce intensitatea stărilor de agitaţie, reglează palpitaţiile inimii şi produce un somn liniştitor, de durată mai lungă. Datorită proprietăţilor relaxante asupra muşchilor, extractul de valeriană este eficient în ameliorarea durerilor musculare cauzate de efort fizic intens, atenuează durerile de stomac apărute pe fond de stres şi nervozitate.

Extractul de hamei (Humulus lupulus) este utilizat cu rezultate foarte bune pentru ameliorarea tulburărilor de somn, a stărilor de iritabilitate şi de hiperexcitabilitate nervoasă care apar pe fond de stres. Este un remediu eficient pentru persoanele care adorm greu, se trezesc la scurt timp după ce au adormit sau au un somn agitat şi neodihnitor. Extractul de hamei este cunoscut şi prin proprietăţile de reducere a inflamaţiilor la nivelul articulaţiilor, de stimulare a activităţii rinichilor şi a poftei de mâncare. Este un foarte bun calmant al durerilor menstruale şi activator al circulaţiei sângelui în organism.

Extractul de floarea pasiunii (Passiflora incarnata) este utilizat pentru ameliorarea stresului şi obţinerea unui somn liniştit, în special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate din cauza tensiunii psihice acumulate.

Extractul de roiniţă (Melissa officinalis) este un foarte bun calmant nervos, fiind recomandat pentru ameliorarea durerilor de cap apărute pe fond de stres şi oboseală cotidiană, precum şi în perioadele de suprasolicitare intelectuală. Are proprietăţi calmante, reconfortante şi fortifiante asupra organismului. Reglează funcţionarea bilei prin stimulaarea secreţiei şi a evacuării bilei, stimulează pofta de mâncare şi scade senzaţia de greaţă. De asemenea, este un foarte bun calmant gastric, ajutând la eliminarea gazelor din stomac, diminuează contracţiile musculare şi reglează digestia.


Linistress capsule se administrează numai la adulţi şi la copii peste 12 ani, pe cale orală, cu apă, timp de 2, până la maxim 4 săptămâni:
• 1 – 3 capsule pe zi, pentru reducerea stărilor de tensiune nervoasă şi stres
sau
• 1 – 2 capsule, cu o jumătate de oră înainte de culcare, pentru favorizarea somnului.

Cutie 20 cps


Livrarea Linistress x 20 cps, Polipharma produs de Polipharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Linistress x 20 cps, Polipharma produs de Polipharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Linistress x 20 cps, Polipharma.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie