Libramed Abocca 1+1 Gratis

Libramed Abocca 1+1 Gratis

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Libramed Abocca 1+1 Gratis

Descrierea produsului

Fitomagra Libramed 1 + 1 Gratis

Controlează vârfurile glicemice reducând acumularea de grăsimi și senzația de foame

Libramed este un Dispozitiv Medical testat clinic pentru siguranța și eficiența în tratarea supraponderabilității și a obezității. Favorizează reducerea greutății corporale și a circumferinței abdominale.

CUM ACȚIONEAZĂ:

Libramed controlează vârfurile glicemice după masă, menținând concentrația de glucoză și insulină din sânge mai constantă, astfel încât să se reducă lipogeneza (acumularea de grăsime în adipocite) și senzația de foame. Acțiunea produsului Libramed se datorează complexului Policaptil Gel Retard®, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care, datorită acțiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare. într-adevăr, Policaptil, determină formarea în intestin a unui gel care acționează asupra carbohidraților, reducând cantitatea absorbită și viteza de absorbție (efect retard). Datorită proprietăților acestui gel, Libramed acționează, de asemenea, și prin limitarea absorbției de grăsimi, prin reducerea somnolenței postprandiale, prin favorizarea tranzitului intestinal și prin reglarea consistenței scaunelor.

INDICAȚII:

Libramed, datorită mecanismului său de acțiune este indicat pentru:

Adulți:
• în cazul supraponderabilității și al obezității
• Cu valori ridicate pentru circumferința abdominală, chiar și cu o greutate normală

Copii începând de la vârsta de 8 ani:
• în cazul supraponderabilității și al obezității Produsul își exercită efectul său maxim în asociere cu o dietă echilibrată, un aport adecvat de lichide și activitate fizică în mod regulat.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți și copii peste 12 ani: 3 comprimate înainte de cele două mese principale Copii între 8 și 12 ani: 2 comprimate înainte de cele două mese principale A se administra doza recomandată, cu un pahar mare de apă, având grijă să se ingereze câte un comprimat pe rând. Nu mestecați și nu spargeți comprimatul cu dinții. Pentru cei care au probleme de deglutiție se poate dizolva comprimatul Libramed în apă caldă sau în ceaiuri neîndulcite, amestecând până la dizolvarea completă. Băutura obținută trebuie să fie ingerată în câteva minute, înainte de a se forma gelul.

DURATA TRATAMENTULUI:

A se administra Libramed pentru o perioadă de cel puțin 2 luni, având grijă să se suspende pentru 2-3 zile după fiecare lună de tratament.

EFECTE SECUNDARE:

Siguranța produsului Libramed a fost confirmată printr-un studiu clinic pe om, care a arătat o bună tolerabilitate. Administrarea Libramed nu a provocat modificari a principalelor valori hematochimice sau a urinei. în primele zile de utilizare pot să apară fenomene de meteorism, care se rezolvă spontan în timpul tratamentului. în aceste cazuri, se recomandă reducerea dozei la 1 comprimat de două ori pe zi și creșterea acesteia treptat până la atingerea dozei indicate.

AVERTIZăRI:

Pentru cei care au probleme de deglutiție nu este recomandată ingestia directă a comprimatelor, care trebuie să fie mai întâi dizolvate după cum se arată în modul de administrare. Se recomandă administrarea produsului la cel puțin două ore de la administrarea de medicamente și suplimente vitaminice, pentru a nu interfera cu absorbția lor. A nu se administra în timpul sarcinii și al alăptării. La pacienții aflați sub tratament farmacologic pentru diabet și hiperlipidemie, se recomandă a se solicita sfatul medicului pentru a evalua necesitatea eventualei schimbări a dozei de medicamente. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. A se păstra la loc răcoros, uscat, ferit de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

COMPOZIȚIE:
Complex brevetat de macromolecule polizaharidice (Policaptil Gel Retard®); Arome de Portocal, Măr și Lămâie. Policaptil Gel Retard® este un complex macromolecular brevetat rezultat din cercetarea Aboca și realizat printr-o tehnologie de producție care permite concentarea fracțiunilor polizaharidice specifice obținute din: Celuloză, Opuntia Ficus indica, Amorphophallus konjac, Althaea officinalis, Linum usitatissimum, Tilia platyphyllos, Cichorium intybus.Livrarea Libramed Abocca 1+1 Gratis produs de Abocca Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Libramed Abocca 1+1 Gratis produs de Abocca Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Libramed Abocca 1+1 Gratis.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...