Laxamag Supozitoare

Laxamag Supozitoare

6,70 lei 7,30 lei
Ne pare rau dar acest produs nu face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Laxamag Supozitoare

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


Cutii cu 2 folii a 3 supozitoare. Un supozitor contine bisacodil 10 mg si excipient, gliceride solide de semisinteza (Suppocire AM).

Contraindicatii


Hipersensibilitate la bisacodil sau la oricare dintre excipientii produsului.
Afectiuni inflamatorii ale colonului, rectocolita ulcerohemoragica, maladie Crohn.
Sindrom dureros abdominal de cauze nedeterminate.
Sindrom ocluziv sau subocluziv.

Reactii Adverse


În timpul tratamentului cu Laxamag pot sa apara diaree, dureri abdominale, îndeosebi la persoanele cu colon iritabil; exista risc posibil de hipokaliemie. Utilizarea repetata poate determina proctita.
În cazul tratamentului prelungit se poate produce diaree, cu pierdere de apa si electroliti, în special potasiu. De asemenea, se poate produce atonie intestinala.


Precautii

Tratamentul medicamentos al constipatiei este numai un adjuvant al tratamentului igieno-dietetic, care consta în îmbogatirea alimentatiei în fibre vegetale si apa, activitate fizica si reeducarea reflexului de defecatie.
Nu se recomanda utilizarea prelungita a Laxamag, datorita: riscului de dependenta, cu nevoia periodica de laxative, necesitatea de a creste dozele si constipatie severa în caz de întrerupere; "maladia laxativelor" care este foarte rara si se manifesta prin colopatie functionala severa, melanoza recto-colica, tulburari hidroelectrolitice cu hipokaliemie.
Produsul Laxamag trebuie evitat la pacientii cu fisuri anale, hemoroizi sau proctita ulceroasa.

Sarcina si alaptarea

Datorita informatiilor limitate privind utilizarea Laxamag în timpul sarcinii si alaptarii, produsul poate fi utilizat în aceste perioade numai la recomandarea medicului.

Mod de Administrare


Adulti:
Tratamentul constipatiei: doza uzuala este de un supozitor Laxamag (10 mg bisacodil) pe zi, timp de cel mult 7 zile.
Pregatirea pacientilor pentru examene diagnostice si interventii chirurgicale: doza uzuala este de un supozitor Laxamag (10 mg bisacodil) cu 30 minute înainte de momentul stabilit pentru evacuarea intestinala.

Indicatii


Tratamentul de scurta durata al constipatiei ocazionale; pregatirea pacientilor pentru colonoscopie si rectoscopie, precum si pentru interventiile chirurgicale; dureri de intensitate moderata (se asociaza obisnuit cu acid acetilsalicilic sau alt analgezic antipiretic); diaree acuta.

Livrarea Laxamag Supozitoare produs de Magistra CC, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Laxamag Supozitoare produs de Magistra CC, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Laxamag Supozitoare.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie