LAROFEN PLUS X 20 COMPRIMATE FILMATE LARO

LAROFEN PLUS X 20 COMPRIMATE FILMATE LARO

22,70 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

LAROFEN PLUS X 20 COMPRIMATE FILMATE LARO

Descrierea produsului

Larofen Plus este indicat ca antiinflamator, analgezic, antipiretic si decongestionant pentru caile respiratorii superioare si sinusuri.

Prin cele doua substante active–ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina, determina decongestionarea naso-sinusala si ameliorarea simptomatologiei din cadrul sinuzitelor si afectiunilor respiratorii.

Se recomanda în tratamentul sinuzitelor, rinosinuzitelor, afectiunilor respiratorii si în tratamentul simptomatic al gripei.

Pentru mai multe detalii consultati sectiunea de Prospect.


Produsul Larofen plus x 20 comprimate filmate LARO face parte din categoria Medicamente fara prescriptie medicala. OTC Medicamente de raceala si gripa Ameliorarea simptomelor Larofen plus x 20 comprimate filmate LARO

Larofen Plus este indicat ca antiinflamator, analgezic, antipiretic şi decongestionant pentru căile respiratorii superioare şi sinusuri.
Larofen Plus se recomandă a fi utilizat în cazurile în care este necesară atât acţiunea antiinflamatoare/ analgezică/antipiretică a ibuprofenului, cât şi acţiunea decongestionantă a clorhidratului de pseudoefedrină.
Se recomandă reconsiderarea terapiei, în cazul în care simptomele se reduc fie la inflamaţie/durere/febră, fie la congestia nazală.
Livrarea LAROFEN PLUS X 20 COMPRIMATE FILMATE LARO produs de Sofar Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului LAROFEN PLUS X 20 COMPRIMATE FILMATE LARO produs de Sofar Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului LAROFEN PLUS X 20 COMPRIMATE FILMATE LARO.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !