LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 10g API VITALIS

LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 10g API VITALIS

19,80 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 10g API VITALIS

Descrierea produsului

Indicatii
Laptisorul de matca pur BIO este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constitue regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

Laptisor de matca pur singurul produs de acest gen din Romania care este ambalat intr-un laborator certificat, in conditii sterile de stricta igiena, in atmosfera controlata, in lipsa oxigenului.

Doar prin acest procedeu de dozare Laptisor de matca pur BIO isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta oxigenului poate determina modificarea sau pierderea unor proprietati esentiale.

Acest produs nu contine pesticide, antibiotice sau alte substante chimice.

-Imunitate
-Ateroscleroza
-Osteoporoza
-Menopauza
-Alzheimer
-Probleme de fertilitate la barbati
-Probleme de fertilitate la femei
-Reumatism
-DiabetLivrarea LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 10g API VITALIS produs de API VITALIS se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 10g API VITALIS produs de API VITALIS are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului LAPTISOR DE MATCA PUR ECO 10g API VITALIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !