Ketifexin 50mg sol.orala - plc. x 10 - Sandoz

Ketifexin 50mg sol.orala - plc. x 10 - Sandoz

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Sandoz
34,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ketifexin 50mg sol.orala - plc. x 10 - Sandoz

Descrierea produsului

Ketifexin conţine substanţa activă ketoprofen, sub formă de lizinat. Aparţine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene sau AINS.

Ketifexin se utilizează la adulţi şi la adolescenţi cu vârsta peste 16 ani pentru tratamentul simptomatic şi de scurtă durată al durerilor uşoare până la moderate, cum sunt:

  • dureri de cap
  • dureri de dinţi
  • dureri menstruale
  • dureri după entorse şi luxaţii minore

 

Adulţi: Dacă după 3 zile, în caz de febră, sau după 5 zile, în caz de durere, nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Adolescenţi: Dacă după 3 zile adolescenții nu se simt mai bine sau se simt mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.Livrarea Ketifexin 50mg sol.orala - plc. x 10 - Sandoz produs de Sandoz se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ketifexin 50mg sol.orala - plc. x 10 - Sandoz produs de Sandoz are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ketifexin 50mg sol.orala - plc. x 10 - Sandoz.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !