Ingeras Sirop pentru burtica 200ml

Ingeras Sirop pentru burtica 200ml

40.61 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ingeras Sirop pentru burtica 200ml

Descrierea produsului

SIROP  PENTRU  BURTICĂ

Supliment alimentar

SIROPUL PENTRU BURTICĂ este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii tractului gastrointestinal la copii.

COLICILE ABDOMINALE

Colicile reprezintă dureri abdominale foarte intense, cu caracter spastic, ce apar la 25-30% din sugari începând cu vârsta de 2-3 săptămâni. Ele durează până la 3-4 luni, fiind însoţite de manifestări specifice: plâns violent şi inexplicabil, înroşirea feţei, frecarea picioruşelor şi îndoirea acestora spre burtică, strângerea pumnilor şi a mânuţelor spre torace, agitaţie şi iritabilitate, refuzul alimentelor, dificultăţi de adormire din cauza durerii etc.  Crizele apar în episoade de câte 20-30 de minute, însă uneori pot ajunge la câteva ore, având un caracter repetitiv. Ele nu apar, de regulă, în timpul meselor, ci la 1-2 ore după masă.  Cauza reală a colicilor la bebeluşi nu se cunoaşte încă. Se presupune că acestea s-ar datora procesului de adaptare a tubului digestiv al sugarului la alimentaţia extrauterină, precum şi florei intestinale insuficient dezvoltate. Plânsul, de altfel, este un mod de comunicare al sugarilor prin care ei ne anunţă că le este foame, frig, somn, că este ud sau îi doare ceva.  Pentru liniştire se recomandă administrarea unor produse naturale care să elimine spasmele şi durerile abdominale,  precum şi unele măsuri empirice, cum ar fi: aşezarea unei perne călduţe pe abdomen, ţinerea în braţe şi legănarea, mângâierea uşoară pe abdomen, aşezarea pe burtică, realizarea unei băi călduţe etc.   

După vârsta de un an, colicile abdominale indică debutul unei boli (cum ar fi gripa, virozele respiratorii etc.), mai ales dacă durerea este însoţită de febră. Cele mai frecvente boli manifestate cu crampe abdominale sunt infecţiile intestinale, acestea fiind însoţite de scaune diareice şi vărsături. Numite şi gastroenterite, infecţiile tractului digestiv sunt cauzate de bacterii şi virusuri. Durerile abdominale pot avea însă numeroase alte cauze, cum ar fi constipaţia, apendicita, toxiinfecţia alimentară, stresurile emoţionale puternice etc. Dacă durerile abdominale persistă un timp mai îndelungat, consultarea medicului pediatru este obligatorie.

Contribuie la

-normalizarea contracţiilor intestinale la copii,

-reducerea acumulării gazelor intestinale şi facilitarea eliminării acestora,

-menţinerea tranzitului intestinal normal,

-eliminarea toxinelor din intestin,

-susţinerea digestiei;

Contraindicatii

 Intoleranţă  la oricare dintre componentele produsului.Livrarea Ingeras Sirop pentru burtica 200ml produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ingeras Sirop pentru burtica 200ml produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ingeras Sirop pentru burtica 200ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !