Ibuvalen Flu 200 mg/30 mg, 20 comprimate filmate, Polisano

Ibuvalen Flu 200 mg/30 mg, 20 comprimate filmate, Polisano

18,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ibuvalen Flu 200 mg/30 mg, 20 comprimate filmate, Polisano

Descrierea produsului


Proprietăți:
Ibuvalen Flu este un medicament din grupa farmacoterapeutică: decongestionante nazale de uz sistemic, simpatomimetice, pseudoefedrină în combinaţii.
Ibuprofenul este un AINS cu acţiune antiinflamatoare, analgezică şi antipiretică. Ibuprofenul exercită un efect inhibitor asupra sintezei de prostaglandine prin inhibarea activităţii ciclooxigenazei. În plus, ibuprofenul are efect inhibitor asupra agregării plachetare indusă de ADP (adenozin difosfat) sau colagen.
Clorhidratul de pseudoefedrină este un simpatomimetic indirect, cu acţiune mixtă, predominant alfa, care determină vasoconstricţia mucoasei nazale, reducând în acest fel rinoreea şi congestia nazală. Instalarea efectului decongestiv se observă la 30 minute după administrarea orală şi durează aproximativ 4 ore.
Ibuvalen Flu este indicat pentru ameliorarea simptomelor asociate gripei şi răcelii: congestie nazală şi sinuzală, cefalee, febră, dureri în gât, dureri musculare şi articulare.


Precauţii:
Trebuie evitată administrarea ibuprofenului în asociere cu AINS, incluzând inhibitori selectivi de 2-ciclooxigenază.
Pacienţii cu astm bronşic vor cere sfatul medicului înainte de a utiliza ibuprofen.
La pacienţii cu antecedente de astm bronşic sau afecţiuni alergice, tratamentul cu ibuprofen poate precipita bronhospasmul.
Pacienţii trataţi cu AINS pe termen lung trebuie investigaţi medical periodic în vederea monitorizării reacțiilor adverse.

Contraindicaţii: - Hipersensibilitate la ibuprofen, alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), clorhidrat de pseudoefedrină sau la oricare dintre excipienţi. - Pacienţi cu antecedente de reacţii de hipersensibilitate (de exemplu, bronhospasm, astm bronşic, rinită, angioedem sau urticarie) asociate cu administrarea acidului acetilsalicilic (AȘA) sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). - Ulcer gastro-duodenal/hemoragie activă sau antecedente de ulcer gastro-duodenal/hemoragie recurentă (două sau mai multe episoade distincte de ulceraţii sau hemoragii dovedite). - Antecedente de hemoragie sau perforaţie gastro-intestinală legate de tratamentul anterior cu AINS. - Pacienţi cu insuficienţă hepatică severă, insuficienţă renală severă, boală coronariană sau insuficienţă cardiacă severă. - Tulburări hematopoietice de etiologie neprecizată. - Hemoragie cerebrovasculară sau altă hemoragie activă. - Hipertensiune arterială severă sau necontrolată terapeutic. - Angină pectorală. - Diabet zaharat. - Feocromocitom. - Hipertiroidie. - Glaucom cu unghi închis. - Hiperplazie de prostată. - Lupus eritematos sistemic. - Administrare în asociere cu inhibitori de monoaminooxidază (IMAO) sau într-un interval de două săptămâni de la întreruperea terapiei cu un IMAO. - Copii şi adolescenţi cu vârsta sub 12 ani. - Ultimul trimestru de sarcină. Pentru mai multe informații a se citi prospectul medicamentului.

Prezentare: 20 comprimate filmate
Livrarea Ibuvalen Flu 200 mg/30 mg, 20 comprimate filmate, Polisano produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ibuvalen Flu 200 mg/30 mg, 20 comprimate filmate, Polisano produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ibuvalen Flu 200 mg/30 mg, 20 comprimate filmate, Polisano.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...