Hipotensin 72cpr -20% GRATIS

Hipotensin 72cpr -20% GRATIS

59,45 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Hipotensin 72cpr -20% GRATIS

Descrierea produsului

HIPOTENSIN Fitocomplex pentru tensiune mărită

HIPOTENSIN este un produs natural care ajută la menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac în limite normale.

Rețeta inovativă a produsului este realizată de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stănescu, membru al Academiei de Științe medicale din România, un nume de referință în domeniul fitoterapiei.
Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași.

GLOSAR - HIPERTENSIUNEA  ARTERIALĂ

Tensiunea arterială reprezintă presiunea pe care sângele o exercită asupra pereţilor vasculari în timpul contracţiilor şi a relaxării inimii. Ea se caracterizează prin două valori: o valoare mai mare, dată de presiunea sistolică (atunci când inima se contractă) şi o valoare mai mică, dată de presiunea diastolică (atunci când inima se relaxează). 
Factorii care favorizează apariţia hipertensiunii arteriale sunt multiplii: genetici, psiho-emoţionali, existenţa unor boli ale glandelor suprarenale, dar şi un regim de viaţă nesănătos (fumatul, consumul excesiv de sare, cafea, alcool). 
Hipertensiunea arterială reprezintă creşterea tensiunii arteriale peste limitele normale (cu valori care depăşesc 140/90 mm Hg) şi este cea mai răspândită boală cronică.
Se diferenţiază ca forme ale sale: hipertonia primară sau esenţială, de care suferă 90% din pacienţi, hipertonia secundară, criza hipertensivă şi hipertonia labilă.
Preparatele din produse vegetale sunt eficiente doar în primele două forme, iar în cadrul lor, doar în stadiile I (uşoară cu valori cuprinse între 140-159/ 90-99 mm Hg) şi II (moderată, valorile fiind cuprinse între 160-179/100-109 mm Hg).
Crizele de hipertensiune arterială se manifestă prin: dureri de cap, apariţia de pete luminoase sau negre în câmpul vizual, ameţeli, vâjâituri în urechi, amorţeală şi furnicături la nivelul extremităţilor, senzaţie de oboseală, sentiment de disconfort, epistaxis (hemoragii nazale) etc.

Contribuie la

•menţinerea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în limite normale;
•normalizarea fluxului coronarian şi a funcţiei cardiace;
•normalizarea tonusului cardiac;
•menţinerea sănătăţii inimii;
•susţinerea aparatului cardiovascular în perioadele de stres.

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului.Livrarea Hipotensin 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Hipotensin 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Hipotensin 72cpr -20% GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !