• HemoMed (1 bucată)
  • HemoMed (1 bucată)
HemoMed (1 bucată)

HemoMed (1 bucată)

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Hilcon
690,00 lei
  • Primesti 13 puncte de fidelitate
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

HemoMed (1 bucată)

Descrierea produsului

DESCRIERE
HemoMed® este un dispozitiv medical profesional pentru tratarea hemoroizilor. Este un aplicator fabricat din plastic pentru dispozitivele medicale, care conține un agent de răcire.
Dispozitivul medical HemoMed ajută la eliminarea hemoroizilor fără efectele adverse și dureroase ale unei intervenţii chirurgicale sau a altor tratamente alternative.

Acțiunea terapeutică a HemoMed® începe prin aplicarea produsului direct de către pacient, la temperaturi extrem de joase, în mod controlat; această tehnică este cunoscută sub numele de crioterapie. Crioterapia cu nitrogen şi alte substanțe chimice este folosită de mulţi ani în procedurile chirurgicale de tratare a diferitelor boli, printre care și hemoroizii.

Prin aplicatorul său criogenic, HemoMed® vă oferă avantajul acelorași principii ale crioterapiei, fără efecte adverse dureroase şi cu efecte imediate excelente, care se mențin în timp. Unul dintre aceste avantaje este: eliminarea energiei electrostatice, împiedicând particulele, agenții de contaminare şi alergenii să adere la suprafața dispozitivului; materialul acționează în calitate de catalizator pentru temperaturile extrem de joase generate în interiorul dispozitivului, ceea ce permite o eficienţă sporită asupra țesutului afectat de hemoroizi.

Dispozitivul inovativ HemoMed® este confecționat din plastic clinic neutru pentru uz medical; în afara faptului că este un excelent conductor de temperatură, acest material este modern şi are avantaje importante, atât clinice, cât şi tehnice. Substanța refrigerabilă conţinută de dispozitivul HemoMed® permite dispozitivului să ajungă la temperatura ideală pentru a produce efectul de crio-coagulare asupra țesutului afectat; astfel, stimulează micro-circulaţia sanguină în toate zonele venoase de la nivelul anusului şi rectului. Pentru a obţine acest efect, dispozitivul trebuie lăsat în congelator timp cel puţin două ore înainte de fiecare aplicare.

Designul anatomic al dispozitivului HemoMed® îi permite acestuia să se adapteze la diferite zone afectate; astfel dispozitivul poate fi folosit pentru ameliorarea hemoroizilor interni şi externi. Încă de la prima aplicare, acțiunea temperaturilor extrem de scăzute, împreună cu efectele analgezice, vasoconstrictoare şi antiinflamatorii, ajută în eliminarea tuturor simptomelor, cum ar fi durerea, mâncărimea, arsurile, inflamarea şi sângerarea, permiţând pacientului să îşi desfăşoare activitățile zilnice, fără disconfort.

După aplicarea produsului HemoMed de 2 până la 3 ori pe zi, timp de patru săptămâni, venele varicoase ale anusului şi rectului îşi pot recăpăta dinamica micro-circulaţiei sanguine, eliminând hemoroizii şi împiedicând reapariția acestora.

Beneficiile dispozitivului medical HemoMed®:
- posibilitatea vieții fără dureri chiar din prima zi,
- te poate scăpa de hemoroizi fără operații,
- nu are efecte secundare,
- reutilizabil pe termen lung = foarte economic,
- rezultate pe termen lung,
- nu conține chimicale sau medicamente,
- nu creează disconfort,
- fără miros, foarte intim,
- este disponibil în farmacii.

EFECTE
Ajută în ameliorarea hemoroizilor, atât celor interioare, cât și exterioare. Ameliorează efectele negative al hemoroizilor.

MOD DE ADMINISTRARE
HemoMed® se va folosi de cel puțin 2-3 ori pe zi, pentru o perioadă de 5-8 zile. Ȋn majoritatea cazurilor aceasta perioadă este suficientă pentru a elimina simptomele, dar trebuie urmată de o perioadă de 2-3 săptămâni pentru vindecarea completă a țesutului afectat. În cazurile mai grave, HemoMed® poate fi folosit de cel puţin 4-5 ori pe zi, timp de până la 4 săptămâni, apoi se va reduce numărul de aplicări la 2-3 aplicări pe zi.

INDICATII
Este recomandat în caz de hemoroizi interni și externi.


Livrarea HemoMed (1 bucată) produs de Hilcon se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului HemoMed (1 bucată) produs de Hilcon are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului HemoMed (1 bucată).

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !