Glucostavit Gel Activ Pentru Masaj 150 ml Abo Pharma

Glucostavit Gel Activ Pentru Masaj 150 ml Abo Pharma

14.90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Glucostavit Gel Activ Pentru Masaj 150 ml Abo Pharma

Descrierea produsului

Reimprospateaza, relaxeaza si reduce disconfortul de sistem musculo-scheletice. Gel activ masaj care catifeleaza si tonifica pielea. 

Ingrediente active imbricate ajuta pentru a actualiza, relaxa si reduce disconfortul in repaus si miscare a sistemului musculo-scheletice.
Aplicatie

cantitate suficienta de gel este aplicat pe piele si frecat bine. Se absoarbe rapid fara a lasa urme. Nu se utilizeaza la sugari si copii mici.
Numai pentru uz extern. Tine departe de contactul cu ochii si copii mici.

Glucosamina este responsabila pentru mobilizarea producerii substantelor necesare pentru structura si functionarea corespunzatoare a incheieturilor dar si pentru facilitarea refacerii acestora. Relaxeaza si reduce disconfortul sistemului musculo-scheletic si al articulatiilor. Ingredientele sale active : glucosamina, uleiuri esentiale de Brad Siberian, Eucalypt si Camphor, contribuie la relaxarea si reducerea discomfortului sistemului musculo-scheletic si articular, aflat in miscare sau in repus. Se absoarbe rapid fara a lasa urme. Nu se utilizeaza la sugari si copii mici. Numai pentru uz extern
Livrarea Glucostavit Gel Activ Pentru Masaj 150 ml Abo Pharma produs de ABOPHARMA BULGARIA SRL se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Glucostavit Gel Activ Pentru Masaj 150 ml Abo Pharma produs de ABOPHARMA BULGARIA SRL are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Glucostavit Gel Activ Pentru Masaj 150 ml Abo Pharma.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !