GENTLE IRON 20MG 90CPS

GENTLE IRON 20MG 90CPS

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Solgar
83,63 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

GENTLE IRON 20MG 90CPS

Descrierea produsului

Fierul este una dintre componentele principale ale sângelui. Previne anemia prin deficit de fier și, ca element constitutiv al hemoglobinei, transportă oxigenul în corp. 

Forma de bisglicinat a fierului este ușor absorbită, are o biodisponibilitate ridicată, nu cauzează constipare sau disconfort gastric (balonare), fără a necesita vitamina C pentru a fi absorbit. 
Ferrochel Albion International, o formulă unică de fier (bisglicinat de fier), creată pentru absorbție maximă fără iritație gastrointestinală sau efectele de constipare asociate de regulă suplimentelor alimentare pe bază de fier. 
Livrarea GENTLE IRON 20MG 90CPS produs de Solgar se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului GENTLE IRON 20MG 90CPS produs de Solgar are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului GENTLE IRON 20MG 90CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !