Gel oral calmant și regenerant, Oncosupport Oral, 50 ml, Onco Support Medical

Gel oral calmant și regenerant, Oncosupport Oral, 50 ml, Onco Support Medical

45,40 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Gel oral calmant și regenerant, Oncosupport Oral, 50 ml, Onco Support Medical

Descrierea produsului

Indicații:
Gel oral calmant și regenerant pentru mucoasa cavității orale.
Produsul se recomandă pentru mucozită orală, afte, inflamații ale mucoasei bucale.
Mucozită orală (MO) este o complicație frecventă și serioasă asociată chimioterapiei și radioterapiei, care poate limita continuarea tratamentului primar și afectează calitatea vieții pacientului.
Simptomele MO pot fi de la inflamația celulelor limbii, buzelor, nasului până la afectarea întregului tract gastro-intestinal. Saliva devine vâscoasă, greu de înghițit, gura este uscată, gingiile sângerează, limba devine dureroasă la atingere. Toate aceste simptome pot fi prezente în diferite grade de severitate – de la ușor disconfort la nivelul gurii, până la imposibilitatea mestecării și înghițirii alimentelor. Pot să apară infecții ale cavității bucale, cu febră, frisoane, alterarea stării generale.
Utilizarea unui produs destinat special Mucozitei Orale este foarte importantă atât pentru prevenția, cât și pentru evoluția acesteia, deoarece se asigură protecția și refacerea mucoasei, prevenirea complicațiilor și a infecțiilor, alături de favorizarea unei vindecări mai rapide.

Compoziție:
Componentele produsului au rolul de a spori umiditatea membranelor cavității bucale (L-arginină) și de a forma o peliculă protectoare scurtând astfel timpul de refacere a mucoasei bucale (acid hialuronic).
Acțiunea combinată a acestora asigură ameliorarea semnificativă a simptomelor Mucozitei Orale, produsul putând fi utilizat atât în prevenția, cât și în sprijinului tratamentului afecțiunii.

Mod de administrare:
Este recomandat ca administrarea gelului Oncosupport Oral să înceapă în același timp cu inițierea curelor de chimioterapie și/sau radioterapie, pentru profilaxia apariției inflamației mucoasei orale.
Produsul se administrează la apariția primelor semne de inflamație a mucoasei orale.
Aplicare orală, de 2-3 ori pe zi.

Prezentare:
50 ml

Livrarea Gel oral calmant și regenerant, Oncosupport Oral, 50 ml, Onco Support Medical produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Gel oral calmant și regenerant, Oncosupport Oral, 50 ml, Onco Support Medical produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Gel oral calmant și regenerant, Oncosupport Oral, 50 ml, Onco Support Medical.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...