Gastrocalm 60cpr 1+1 GRATIS

Gastrocalm 60cpr 1+1 GRATIS

40,70 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Gastrocalm 60cpr 1+1 GRATIS

Descrierea produsului

GASTROCALM Sănătatea stomacului

GASTROCALM este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii stomacului.

STOMACUL ŞI FUNCŢIILE SALE
Stomacul  este un organ cavitar cu rol de digestie, fiind situat între esofag şi duoden. În organism, stomacul îndeplineşte două funcţii: motrice şi secretorie. Prin funcţia motrice, stomacul realizează procesul de digestie mecanică a alimentelor, funcţia secretorie constând în secreţia de acid clorhidric şi pepsină, elemente care alcătuiesc sucul gastric. Cele mai frecvente afecţiuni întâlnite la acest nivel sunt gastritele hiperacide şi ulcerul gastric, ele fiind datorate excesului de acid clorhidric. Gastrita reprezintă inflamaţia acută sau cronică a mucoasei gastrice, cu apariţia senzaţiei de arsură şi disconfort. Procesul inflamator poate fi însoţit de leziuni la nivelul mucoasei gastrice, motiv pentru care, gastrita poate cauza sângerări. Ulcerul gastric este o afecţiune cauzată de apariţia la nivelul stomacului a unui proces de eroziune, fiind însoţit de durere şi arsură în zona epigastrică.

În cazul apariţiei acestor afecţiuni, cât şi în scop preventiv, este necesară evitarea alimentelor, băuturilor sau medicamentelor care cresc aciditatea, cum ar fi: condimentele, alcoolul, aditivii sintetici, băuturile acidulate, cafeaua, zahărul şi unele medicamente (de tipul aspirinei sau antiinflamatoarelor nesteroidiene).

Contribuie la

 menţinerea sănătăţii stomacului, prin:
- protejarea mucoasei gastrice
- normalizarea secreţiei de suc gastric
- reducerea spasmelor care apar la nivelul stomacului.

Contraindicatii

 Alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.Livrarea Gastrocalm 60cpr 1+1 GRATIS produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Gastrocalm 60cpr 1+1 GRATIS produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Gastrocalm 60cpr 1+1 GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !